Translate

петък, 22 май 2020 г.

Реджеп - големият победител в третия сезон на Hell’s Kitchen България


„Италианското острие“ в Кухната на Ада спечели 100 хиляди лева след оспорвана битка с Атанас

Реджеп Бадев, 30 годишният виртуозен готвач от гр. Сърница, грабна голямата награда в третия сезон на най-оспорваното кулинарно риалити в телевизионния ефир Hell’s Kitchen България. Битката за победа беше „кървава“, но равностойна. Най-добрите от най-добрите премериха сили с кулинарни шедьоври и безупречни умения в кухнята. Те сътвориха първите си авторски менюта като шеф готвачи на отбори, които сами си избраха сред бившите участници в третия сезон на шоуто и ръководиха с желязна дисциплина по време на финалната вечерна резервация. Краят на тримесечното ожесточено състезание за титлата „Най-добър професионален готвач в Hell’s Kitchen България 2020 г.“ завърши с победа за Реджеп.
Претендентите за голямата награда се раздадоха в грандиозната финална битка. С помощта на миналогодишния победител в Hell’s Kitchen България - Веселина Чилева и сребърния финалист Никола Симеонов, Реджеп и Атанас сътвориха ястия от висока класа. Освен изключителни техники и отношение към приготвянето на храната, двамата демонстрираха и завидни стратегически умения. Чинията на Реджеп обаче изпревари тази на Атанас с вложената страст и истински стремеж към съвършенство. За първи път техни авторски менюта се сервираха в ресторанта на Hell’s Kitchen България, който отвори врати за своята финална резервация със специални гости – екипът на предаването. Наско обаче заложи на сигурното, а Реджеп реши да импровизира. За последен път в третия сезон на шоуто двете кухни отново заработиха, но този път с нови диригенти – Реджи в синята, а Наско в червената кухня. На финала Реджеп успя да отново да победи Атанас като приключи издаването на десертите с по-добро темпо от него.
„Когото и да избера. няма да сгреша. И двамата сте виртуозни готвачи, но от победителя очаквам много повече. Той трябва да е крайно взискателен към себе си и околните, да е абсолютно непреклонен пред трудностите, да е лишен от комплекси и задръжки в кухнята, да е достатъчно разкрепостен, за да разкрива нови хоризонти. Такъв човек е Реджеп“. С тези думи шеф Ангелов безапелационно избра шампиона в тазгодишното шоу.

Няма коментари:

Публикуване на коментар