Translate

вторник, 19 май 2020 г.

Още един ще си тръгне тази вечер от Hell’s Kitchen България


Реджеп, Атанас, Галя или Цветомир са претендентите за топ три на ожесточеното кулинарно състезание

Тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA зрителите на най-оспорваното кулинарно риалити в български ефир ще се разделят с още един от майсторите-готвачи, които се състезават за голямата награда от 100 хиляди лева. Четирима са претендентите само 48 часа преди последния сблъсък, в който само един ще е победител. Реджеп, Атанас, Галя или Цветомир ще напуснат надпреварата завинаги и ще се разделят с мечтата си да грабнат приза „най-добър професионален готвач на 2020 г.“ Кой ще влезе в топ три на Hell’s Kitchen България ще разберем след броени часове в ефира на NOVA.
Най-способните сред готвачите на шеф Виктор Ангелов ще се развихрят тази вечер в последното кулинарно предизвикателство за третия сезон на Hell’s Kitchen България и ще демонстрират изключителни кулинарни умения наред с хладен ум, бърза реакция и стратегическа мисъл. Един ще бъде истинският играч в това изпитание, а наградата ще си заслужава усилията многократно. Дали обаче ще успеят да изиграят картите си правилно или ще им се наложи да блъфират? Два дни преди окончателната битка за първото място в кулинарната надпревара шеф Виктор Ангелов ще очаква четиримата да заложат своите най-силни козове в магията по сътворяването на феноменални чинии. Неочаквана ситуация обаче ще възпрепятства пътя към финала. Ще има срам, разочарование, бърз ум и търпеливи готвачи, които ще владеят емоциите си и стъпка по стъпка ще следват своята печеливша стратегия за успех. 
Напрежението и оборотите в Кухнята на Ада ще се покачват с всяка изминала минута, а шеф Виктор Ангелов ще изисква от своите готвачи още повече прецизност, самовзискателност и съвършенство при изпълнението на вечерните поръчки. За пореден път неговата безкомпромисност ще им покаже, че пряк път към финала няма и че хитруването в Hell’s Kitchen България не се толерира. Въпреки това ще има готвач, който ще си заработи не една черна точка, а действията му ще са меко казано взривоопасни. На крачка от финалния сблъсък за 100 хиляди лева топ професионалистите на шеф Ангелов ще трябва да се справят със специални поръчки, а готвенето тази вечер ще е като игра на рулетка. Един ще отпадне от състезанието, а други трима ще се изправят един срещу друг в ожесточена схватка за победа. Не пропускайте да разберете кой ще си тръгне тази вечер – гледайте Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар