Translate

вторник, 19 май 2020 г.

Нетинфо стартира платформата Ох, на мама! за бъдещи и настоящи родители


Тя организира на едно място достоверно съдържание предоставено от специалисти

Една от най-големите дигитални медийни и технологични компании у нас – Нетинфо, част от Нова Броудкастинг Груп, допълва своето портфолио с новия уебсайт Ох, на мама!. Платформата е разработена съвместно с лекари, специалисти и цели екипи от избрани болници, за да гарантира предоставянето на качествено и достоверно съдържание. Предназначена е за бъдещи и настоящи майки – съвременни жени, търсещи медицински проверени и сигурни факти за развитието, здравето и отглеждането на децата си.
Дамите, планиращи забременяване, ще открият отговори на всички важни въпроси, тревоги и вълнения по пътя към зачеването. Бъдещите майки могат да се информират относно развитието на плода седмица по седмица, симптомите, подготовката и различните начини за раждане. Сайтът е разделен на секции, описващи различните етапи от бременността и отглеждането на малкото дете. Ох, на мама! предлага и информация, свързана с отглеждането, развитието, храненето и активностите на деца от различни възрасти.
В платформата могат да бъдат открити още многофункционални инструменти като списък с предложения за имена, калкулатор термин, утвърден от Министерство на здравеопазването имунизационен календар и други. Специален раздел с предложения и продукти ще помага на родителите да се ориентират бързо и лесно в океана от детски стоки, подходящи за бебето и по-големите деца.
Благодарение на опцията за регистрация, потребителите ще получат усещането за лично изживяване с персонализирани препоръки и съвети за родителството.
Допълнително Нетинфо ще предложи на бъдещите родители видео поредицата на 7talents ”Ох, на мама, Stories!“ с водещ Михаела Павлова. В нея тя ще се среща с едни от най-популярните личности у нас, които влизат в ролята и на родители. Те ще разкрият как се е променил животът им, ще споделят едни от най-интересните моменти с децата си, а също така и с какви трудности се сблъскват по пътя на най-голямото приключение – да бъдеш родител.

Няма коментари:

Публикуване на коментар