Translate

петък, 22 май 2020 г.

Продукти от натуралната линия ПЕЛАВО Грипактив - В помощ- „ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО“


US Pharmacia подкрепи Националната кампания на Български лекарски съюз „ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО“, зад която с името и лицето си застана футболната звезда Димитър Бербатов. Като част от глобалната стратегия на компанията за сътрудничество с лекари, парамедици и фармацевти в условията на COVID-19, US Pharmacia Bulgaria предостави 15 000 опаковки ПЕЛАВО Грипактив. Продуктовата линия с натурален състав ПЕЛАВО Грипактив способства за естественото подпомагане на функциите на дихателните пътища и имунната система и е подходяща за деца и възрастни, особено в периоди на засилена епидемиологична обстановка.
Ако искате и Вие да се включите в кампанията на Българския лекарски съюз „ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО“ и да помогнете за осигуряването на маски, предпазни облекла, дезинфектанти и медицински изделия за болниците и медицинския персонал в цялата страна, може да го направите чрез дарение на:
Титуляр: Български лекарски съюз
Банка: Райфайзенбанк
IВАN: BG02 RZBB 9155 1004 8098 44 BGN
BIC: RZBBBGSF
Основание: Дарение COVID-19
Кампанията „ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО“ е отворена за всеки, който би искал да помогне на българските лекари. Вярваме, че ще има желаещи да дарят директно маски, предпазни облекла, дезинфектанти или медицински изделия. Всички те могат да го направят като се свържат с Български лекарски съюз на: blsus@blsbg.com.

Няма коментари:

Публикуване на коментар