Translate

сряда, 5 юни 2019 г.

„Дом за всеки“ се завръща в ефира на NOVA от 5 юни


Не пропускайте новите епизоди на предаването всяка сряда в 21.00 ч. по NOVA

Как вървят цените на имотите, къде наемите са най-ниски и какво да очакваме от новите епизоди, разказват в „Здравей, България“ водещият на предаването Драго Симеонов и агентът на недвижими имоти Пепи Димитрова.
Да откриеш желаното жилище е мисия... почти невъзможна. Водещият на предаването Драго Симеонов като виден познавач на софийските потайности отново ще е най-верният помощник на търсещото семейство, а двама от най-добрите експерти в бранша ще влизат в пряк двубой за всеки клиент, в който печели по-добрата оферта.
„Най-важната новина е, че цяла България разбра, че една сделка за имоти може да бъде жизненоважна, да промени живота ти завинаги, да даде път или край на кариерата ти. Хората често искат невъзможни неща, особено когато виждат, че на някои им се случват“, споделя Пепи Димитрова.
„В епизода, който ще покажем утре, основната линия е емоционално или практично трябва да бъде решението, когато сключваме имотна сделка. Защото за повечето българи това е сделката на живота им. Ще видите различното поведение на мъжете и жените в такава ситуация. Ще търсим първия дом на младо семейство пожарникари. Те имат много интересен стил на живот, така че трябваше да намерим и специално помещение за спортните принадлежности на мъжа.“
Как ще се справят брокерите с откриването на идеалния дом и какво ще бъде финалното решение на младата двойка, ще видим в епизода на „Дом за всеки“.
"Предаването показва как обикновени хора си търсят имот, обединени от необходимостта да открият нов дом. Нашата цел е да им предложим най-доброто, на най-добрата цена. При нередност или пропуск всеки от агентите ни има право да глоби колегата си с процент от комисионната му и така на практика комисионната за участниците в предаването в крайна сметка отпада. С "Дом за всеки" искаме да променим и нагласите на българите към имотния пазар, който в момента преживява истински ренесанс", разказа Драго Симеонов.
Вярно ли е, че към днешна дата е модерно да живеем на последния етаж, кои квартали в София са най-предпочитани, кои етажи в жилищните кооперации излизат най-скъпо – предстои да видим в новите епизоди на „Дом за всеки“ всяка сряда в 21.00 ч. по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар