Translate

понеделник, 3 юни 2019 г.

Бисер Тошев поема поста мениджър „Съдържание и развитие“ на Gong.bg


Предстои обединяване на екипите за създаване на телевизионните и онлайн новини в нюзрума на NOVA

Към екипа на Нова Броудкастинг Груп /НБГ/ се присъединява Бисер Тошев на позицията Мениджър „Съдържание и развитие“ на Gong.bg от 3 юни.Той ще отговаря за цялостната стратегия за подобряване на качеството и разширяване на съдържанието в сайта. Разнообразният му опит, познанията за спорта в България, опитът му като журналист, съчетани с неговия ангажимент към развитието на професията ще внесат нова енергия в екипа и ще имат важна роля за повишаване ефективността на работата в Gong.bg.
Тошев е утвърден спортен журналист и признат професионалист с над 15-годишен опит, натрупан в областта на медиите. Бил е заместник главен редактор в българската редакция на испанското футболно списание Don Balon. От 13 години е редактор в Sportal.bg и името му се свързва със задълбочени анализи по актуални спортни теми.
С цел да бъдат създавани повече програмни продукти и да се подобрят резултатите в работата на екипите, се оптимизират бизнес процесите в дирекциите на Нова Броудкастинг Груп. В отдел „Новини и актуални предавания“ предстои да бъдат обединени екипите в нюзрума на NOVA, които отговарят за създаването на телевизионните и онлайн новини. Това ще създаде нови възможности за разширяването на обхвата на създаваното съдържание.
Във всички звена, свързани с реализиране на телевизионна продукция, продължава прегледът на ефективността на работа, с цел по-прецизно разходване на бюджетите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар