Translate

понеделник, 3 юни 2019 г.

Много смях и ароматни ястия в новите епизоди на „Черешката на тортата“


Явор Янакиев, Неделяна, Мила Михова, Диян Савов и Станислава Николова се вихрят в кухнята

Музиканти, изпълнители и актьори ще спечелят телевизионните зрители с кулинарни умения в новите епизоди на „Черешката на тортата.“
В понеделник кулинарната надпревара започва рапърът Явор Янакиев – 100 кила. Въпреки прякора си, той от няколко години е променил коренно хранителния си режим и изненадва гостите със здравословна веган вечеря. Кани ги в специален за него ресторант, където на помощ за приготвянето на ястията се притичват готвачите Гери и Влади. Менюто включва оризов хляб, таратор, солен пай, а основното блюдо е вдъхновено от наскоро приключило турне в Америка, но разбира се, всичко е сготвено със заместители на животинските продукти. Десертът, който поднася варненският изпълнител, е по рецепта на неговата любима.
Във вторник в кухнята влиза красивата поп дива Неделяна. Макар малкия ѝ опит в кухнята, тя залага на късмета на начинаещия, а и на помощник – нейна приятелка. Менюто, което поднася, се състои от свежа салата, домашна погача по рецептата на баба й, две предястия, лаврак върху бананов лист и тирамису, покрито с ягоди. Вечерята е придружена от уют и добро настроение, а музикалната изненада на прелестната певица слага страхотен финал на вечерта.
Трети домакин в кулинарното дерби е младата оперна певица Мила Михова. Тя посреща гостите в дома си, където ги смайва с кулинарни умения и изобилие на вкусна храна. Талантливата певица е любител не само на готвенето, а и на правилно подбраните напитки към него. Масата е отрупана с два вида салати, свинско с гарнитура от кореноплодни зеленчуци и цели три десерта. Топлата домашна атмосфера и неочакваните подаръци гарантират успеха на вечерта.
Четвъртият домакин в „Черешката на тортата“ е Диян Савов, по-известен като – DJ Dian Solo от Deep Zone Project. Той кани гостите на кулинарно пътуване в „дълбоката зона“. Дидо залага за своето меню на леко пикантна кухня. Безценен помощник е синът му Кристиян. Двамата приготвят ексцентрично поднесена салата, мексиканско ястие с телешко за основно, а за 100 кила – специално блюдо, съответстващо на неговия хранителен режим.  Дидо пленява гостите с музикалната аранжировка и свежия десерт на трапезата. Ведрата атмосфера е съпътствана от шеги, закачки и впечатляваща изненада.
В петък в кухнята се вихри актрисата Станислава Николова, позната на зрителите като Катя Григорова от сериала „Господин Х и морето“. За своята вечеря талантливата дама залага на традиционни български ястия и разбира се, влага щипка артистичност при приготовлението им. На трапезата има селска салата, разядки, домашна баница, пържоли, гарнирани със зеленчуци на фурна, и два десерта. През последната вечер смехът е неотлъчно с компанията, която дори вече си има име - отбор „Чесновка“.
Кой от домакините ще заслужи плакета и адмирациите на шеф Иван Манчев, гледайте в новите епизоди на  „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар