Явор Янакиев, Неделяна, Мила Михова, Диян Савов и
Станислава Николова се вихрят в кухнята
Музиканти, изпълнители и актьори
ще спечелят телевизионните зрители с кулинарни умения в новите епизоди на
„Черешката на тортата.“
В понеделник кулинарната
надпревара започва рапърът Явор Янакиев – 100 кила. Въпреки прякора си, той от
няколко години е променил коренно хранителния си режим и изненадва гостите със
здравословна веган вечеря. Кани ги в специален за него ресторант, където на
помощ за приготвянето на ястията се притичват готвачите Гери и Влади. Менюто
включва оризов хляб, таратор, солен пай, а основното блюдо е вдъхновено от
наскоро приключило турне в Америка, но разбира се, всичко е сготвено със
заместители на животинските продукти. Десертът, който поднася варненският
изпълнител, е по рецепта на неговата любима.
Във вторник в кухнята
влиза красивата поп дива Неделяна. Макар малкия ѝ опит в кухнята, тя залага на
късмета на начинаещия, а и на помощник – нейна приятелка. Менюто, което поднася,
се състои от свежа салата, домашна погача по рецептата на баба й, две
предястия, лаврак върху бананов лист и тирамису, покрито с ягоди. Вечерята е
придружена от уют и добро настроение, а музикалната изненада на прелестната
певица слага страхотен финал на вечерта.
Трети домакин в кулинарното
дерби е младата оперна певица Мила Михова. Тя посреща гостите в дома си, където
ги смайва с кулинарни умения и изобилие на вкусна храна. Талантливата певица е
любител не само на готвенето, а и на правилно подбраните напитки към него.
Масата е отрупана с два вида салати, свинско с гарнитура от кореноплодни
зеленчуци и цели три десерта. Топлата домашна атмосфера и неочакваните подаръци
гарантират успеха на вечерта.
Четвъртият домакин в
„Черешката на тортата“ е Диян Савов, по-известен като – DJ Dian Solo от Deep
Zone Project. Той кани гостите на
кулинарно пътуване в „дълбоката зона“. Дидо залага за своето меню на леко
пикантна кухня. Безценен помощник е синът му Кристиян. Двамата приготвят
ексцентрично поднесена салата, мексиканско ястие с телешко за основно, а за 100
кила – специално блюдо, съответстващо на неговия хранителен режим. Дидо пленява гостите с музикалната аранжировка
и свежия десерт на трапезата. Ведрата атмосфера е съпътствана от шеги, закачки
и впечатляваща изненада.
В петък в кухнята се
вихри актрисата Станислава Николова, позната на зрителите като Катя Григорова
от сериала „Господин Х и морето“. За своята вечеря талантливата дама залага на
традиционни български ястия и разбира се, влага щипка артистичност при
приготовлението им. На трапезата има селска салата, разядки, домашна баница,
пържоли, гарнирани със зеленчуци на фурна, и два десерта. През последната вечер
смехът е неотлъчно с компанията, която дори вече си има име - отбор „Чесновка“.
Кой от домакините ще
заслужи плакета и адмирациите на шеф Иван Манчев, гледайте в новите епизоди на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от
20.00 ч по NOVA.
Няма коментари:
Публикуване на коментар