Translate

понеделник, 1 октомври 2018 г.

FOX - Живите мъртви – Сезон 9


От 8 октомври, всеки понеделник от 23:00
Премиера за България

Последният сезон доведе до кулминацията на войната на клановете, която изправи Рик Граймс и неговата група оцелели срещу Спасителите и техният хитър лидер Нигън. Държейки живота на Нигън в ръцете си, Рик е изправен пред определящ избор. След като еднолично взима решение да пощади Нигън, Рик подкрепя ценностите, които мъртвият му син Карл е отстоявал в името на по-добро бъдеще, но създава конфликт в групата си.
Виждаме оцелелите година и половина след края на войната да възстановяват цивилизацията под твърдото ръководство на Рик. Сега общностите работят заедно и между тях е настъпил относителен мир, поглеждат към миналото, за да изградят бъдещето, но светът, който познават, се променя бързо. Създаденото от човешка ръка продължава да се руши и природата надделява, като променя условията и изправя оцелелите пред нови предизвикателства.
Времето тече и общностите срещат неочаквани пречки, опасности и бродещи, разбира се, но нищо не може да ги подготви, за страшната сила, с която предстои да се сблъскат. Тя заплашва идеята за цивилизацията, която нашите оцелели толкова усърдно се опитват да построят. 
C участието на:
Андрю Линкълн като Рик Граймс
Норман Рийдъс като Дарил Диксън
Лорън Коуън като Маги Грийн
Мелиса Макбрайд като Каръл Пелтие


Няма коментари:

Публикуване на коментар