Translate

понеделник, 1 октомври 2018 г.

Дейзи Ланг учи на родолюбие емигрантите ни в Щатите


Световната шампионка по бокс с дарение за българските деца в Лос Анджелис 


Спортната ни легенда Дейзи Ланг (Деси Кирова), направи ценно дарение за българското училище в Лос Анджелис "Св.Св. Кирил и Методий" - връченото й неотдавна престижно отличие "Световна легенда в спорта", съобщава ВИП Комюникейшън.
Събитието се превърна в истински урок по родолюбие, а специален гост бе българският консул в Лос Анджелис Веселин Вълчев, който сподели:

-Трикратната световна шампионка по бойни изкуства и бокс Дейзи Ланг  дари на българското училище своята ценна награда. Това е истински празник за децата, на които Деси преподаде урок по трудолюбие, целеустременост, воля, амбиция и най - вече, по Родолюбие. А събота и неделя са най-българските дни тук! Защо ли? Защото работят българските училища! Благодарим ви български учители.
"За мен беше удоволствие да подаря една от моите награди на българското училище в Лос Анджелис за стимулиране на спортната активност на подрастващото поколение", сподели тя за българските медии след събитието.


На снимката: Дейзи Ланг с основателката на българското училище Живка Костова и с генералния консул в Ел Ей Веселин Валчев.
 


Няма коментари:

Публикуване на коментар