Translate

събота, 6 октомври 2018 г.

Остават дни до завръщането на „911“ по FOX


Втори сезон на хитовата драма ще бъде излъчен премиерно на 9 октомври от 22 часа

Създателите Раян Мърфи, Брад Фалчък и Тим Майниър променят представата за телевизионна драма с „911“, като проследяват стресиращия живот на полицейските служители, парамедиците и пожарникарите, които попадат в опасни, шокиращи и критични ситуации. Те трябва да балансират между това да спасяват най-уязвимите и да решават проблемите в собствения си живот. В провокативния сериал участват Анджела Бесет, Питър Краус, както и новото попълнение в звездния екип – номинираната за „Златен глобус“ Дженифър Лав Хюит („Специални клиенти“, „Шепот от отвъдното“). В главните роли на поредицата участват още Оливър Старк, Аиша Хиндс, Кенет Чой, Рокмънд Дънбар и Райън Гузман (“Notorious,” “Heroes Reborn”).
„911“ ще се излъчва по FOX всеки вторник от 22 часа. В първите серии от новия сезон,
екипите за спешно реагиране се борят с последиците от изключително мощно земетресение и смъртоносните вторични трусове. Атина (Анджела Басет) се опитва да въдвори мир, докато Боби (Краус) и колегите му продължават с усилията си да спасят жертвите в разпадащ се многоетажен хотел – както тези под останките, така и тези останали високо над земята. В първия ден на новото си работно място Мади (Хюит) помага на двойка да изродят безопасно бебето си.
„911“ е продуциран 20th Century Fox Television съвместно с Ryan Murphy Television и Brad Falchuk Teley-Vision. Раян Мърфи, Брад Фалчък и Тим Майниър са създатели, изпълнителни продуценти и сценаристи на поредицата. Брадли Бюкър е изпълнителен продуценти и режисира премиерния епизод. Алексис Мартин Уудoл също е в ролята на изпълнителен продуцент, а Анджела Басет отново е ко-изпълнителен продуцент.

Няма коментари:

Публикуване на коментар