Translate

вторник, 8 март 2016 г.

„Връзки“-те се разплитат от 4-ти април по FOX Life



„Ако искаш семеен мир, готви се за семейна война!“ е мотото на новия сезон. От 4 април
в 22:00 ч., всеки понеделник по FOX Life – любимият канал на дамската аудитория, едно голямо семейство, изпълнено с  любовни интриги и тайни ще отвори вратите на дома си за зрителите. Новите епизоди на „Връзки“ ще се излъчат едновременно в България, Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Косово и Албания.
Във втория сезон на поредицата отново ще участват любимите на всички актьори – Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анжела Недялкова, Анета Сотирова, Валери Йорданов, Яна Маринова, Николай Ишков и Лорина Камбурова. В сериала ще се изявят и гост-звезди, които ще приемат предизвикателството да изиграят самите себе си.
Продуцент на втория сезон на „Връзки“ отново е Емо Вижън. В екипа влизат режисьорите Димитър Димитров и Виктор Божинов, сценаристите Ваня Николова и Нели Димитрова, операторът Борис Славков. През януари тази година FOX Networks Group придоби правата за излъчване на първия сезон на Връзкиза 8 територии, в които оперира. Комедийно-драматичните епизоди се излъчват в прайм тайм всеки понеделник по FOX Life в Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Косово и Албания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар