Translate

сряда, 9 март 2016 г.

ТОП 11 тандема ще се състезават в престижния конкурс за бармани Absolut Invite



На 10 и 11 март за втори път в България ще се състои един от най-известните и авторитетни конкурси за бармани в света – Absolut Invite. Тази година големият бранд ще
изправи един срещу друг единадесет двойки бармани от най-добрите барове в България като Memento, By The Way, Sense, Tobaco Bar, Щастливото Прасе, The Cocktail Bar, One More Bar, Carrusel Club, Космос, Спутник и Cheers, които ще премерят сили на необичайна състезателна площадка в басейна на хотел Родина, а най-добрят отбор ще се класира за участие на финала в Швеция.
Всички участници ще бъдат изправени пред предизвикателството да създадат най-добрия Absolut коктейл, символ на ново приключение и креативност във всяка капка, но и съобразен с майсторските принципи на подготовка. Барманите ще трябва да покажат също и добри презентационни умения, бързина в миксологията и познания относно напитки и рецепти.
Специално, за да участват в журито на конкурса, в България пристига гръцкият тандем Dimitris Dafopoulos и Nikos Bakoulis - собственици на един от най-известните барове в Атина - The Clumsies, поставен на 7-мо място от международната организация на топ 50 баровете в света. От сърцето на Европа пристига и Joshua Fontaine, собственик на един от най-популярните и престижни барове в Европа Candelaria, и основател на небеизвестните Glass и Mary Celeste в Париж. Българското участие в журито е от страна на Велислава Попова, главен редактор на информационния сайт Dnevnik.bg
Конкурсът ще продължи два дни и финалът му следващия петък ще прелее в Reinvent The Pool Party – третото събитие от концептуалната поредица на Absolut. За събитието известният фотограф и визуален артист Златимир Араклиев ще преобрази закрития басейн на хотел „Родина“ със следващата инсталация „Everything Lives“ – трета част от Reinvent поредицата, която разкрива едно сложно послание през целия сезон с участието на някои от най-активните съвременни артисти у нас. По покана на DOMA Аrt Foundation зад пулта ще застанат едни от най-известните балкански диджеи - DJ Doo и Ali Güney от лейбъла Beyond House, както и българският им колега Mr. Vanderley.

Няма коментари:

Публикуване на коментар