Translate

сряда, 25 март 2015 г.

Buda's Restaurant Bar Lounge открива модния сезон



На 27 март Buda's Restaurant Bar Lounge в Пловдив ще се превърне в модна сцена и домакин на лъскаво светско събитие с шумно афтър парти.В елегантната и луксозна атмосфера на новия
комплекс ще се състои ревю на най-новите творения на популярната марка G spot/Galena for Beyond и бижутата на Iskra-Искра Георгиева. Дизайнерката обявява ексклузивна отстъпка за всички, които ще закупят нейни аксесоари по време на събитието. Родни топ-моделки ще дефилират пред отбрана публика с роклите от последната пролетна колекция на нашумелия бранд.
Домакини на специалната вечер ще са д-р Илия Будев и Кристина Радулова, собсвеници на най-модерното място за забавления в красивия южен град. Основни спонсори ще са: „Кемпински хотел Маринела“, София (генерален спонсор), „ПРИМЕКС АВГ” ООД
От Buda's Restaurant са подготвили изненада за своите гости - гост-готвача Шеф Андрей Стоилов ще погали небцето на присъстващите с истински гурме специалитети и с ексклузивно меню и отбрани вина на „PIXELS rose wine.
. Сред присъстващите се очаква да бъдат Галена, Цветелина Янева, Преслава, ДесиСлава, Николета Лозанова, редица светски персони и представители на бизнес средите от цяла България.

Няма коментари:

Публикуване на коментар