Translate

сряда, 25 март 2015 г.

Много столичани измериха водното си съдържание и узнаха нивото си на хидратираност


Актрисата Яна Маринова и фитнес инструкторът Христиана Парова
взеха участие в акцията на  Н2Обичам

Актрисата Яна Маринова подкрепи инициативата (част от кампанията Н2Обичам) като измери и своето водно съдържание.
Тя сподели, че водата е първото нещо, с което започва деня си, тъй като ежедневието и е разнообразно и включва много физическа активност.
„Затова гледам винаги да имам бутилка вода под ръка. Хареса ми идеята на кампанията и съм тук да покажа, че водата ме кара да се чувствам и изглеждам добре. Лесно и достъпно е да поддържаш тялото си хидратирано, а ползите са безброй“, коментира Маринова.
Фитнес инструкторът Христиана Парова отчете много добри показатели и разкри тайната: половин чаша вода на всеки 15 мин. физическа активност с умерена натовареност.
„Правилното хидратиране преди, по време на и след тренировка са ключови за добрия резултат, към който всички спортуващи се стремим. Подкрепям кампанията Н2Обичам и вярвам, че активните хора има какво още да научат за ползите на водата“, каза тя.
„Надяваме се уредите за измерване на хидратацията да обиколят и други български градове, защото официална статистика за консумацията на вода в България няма“, коментира председателят на „Аз обичам водата“ Антоанета Салфидж.
Като партньор в инициативата „Девин“ АД беше осигурил достатъчно вода, която да хидратира участниците в акцията.


Няма коментари:

Публикуване на коментар