Translate

сряда, 25 март 2015 г.

Бойко Борисов и Григор Димитров са сред носителите на наградата „Личност в Новините“ за 2014 г.


Читателите на Novinite Media Group гласуваха за фаворитите си и в категориите: „Бизнес“, „Дипломация“, „Благотворителност“ и „Култура


За всяка категория бяха номинирани петима забележителни личности от политическия, икономическия и обществения живот на България.

Събитието бе открито от комуникационния експерт и основател на Novinite.bg и Novinite.com Максим Бехар, който сподели, че е изключително щастлив, че вече 14 години Novinite.com предлага качествено информационно съдържание, а медийната група се вслушва в мнението на читателите си, пример за което е и този конкурс
Министър председателят на Република България Бойко Борисов и тенисистът Григор Димитров са сред „Личностите в Новините“ за 2014 г. и победители съответно в категориите „Политика“ и „Спорт“ в независимо онлайн гласуване на двата информационни сайта.
Призовите места в категория „Бизнес“ спечелиха Васил Терзиев и Светозар Георгиев, съоснователи на „Телерик“ и Серж Шмит, изпълнителен директор на „Италчементи Груп“ за България и Гърция. В категория „Дипломация“ фаворити са посланикът на Франция в България Ксавие Лапер дьо Кабан и бившият посланик на Великобритания Джонатан Алън. Наградите от тяхно име получиха г-жа Флоранс Леви, първи съветник и временно управляващ посолството на Франция и Майкъл Дейвидсън, началник на политическия отдел на Британското посолство в България. Режисьорът Александър Морфов и младите български таланти Крисия, Хасан и Ибрахим спечелиха наградите в категория „Култура“. „Личност в Новините“ в категория „Спорт“ според читателите на Novinite.com е футболистът от „Лудогорец“ Козмин Моци. В категория „Благотворителност“ читателите отличиха акад. Кирил Боянов, председател на Съвета на фондация „Еврика“ и Иванка Шалапатова, изпълнителен директор на фондация „За нашите деца“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар