Translate

сряда, 24 юли 2013 г.

23-инчовия USB докинг дисплей 231P4UPES ще бъде наличен на българския пазар в края на месеца



Кой има желание да губи ценни минути всеки ден, докато закача и откача ноутбука си от периферията на работното място като принтери, външни устройства, мишка и клавиатура? И това да се повтаря при всяко преместване между дома и офиса, както и от работното място до конферентната зала?
С пускането на 23-инчовия USB докинг дисплей 231P4UPES, MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на  Philips за монитори, със задоволство обявява края на безпорядъка по бюрото и бъркотията по свързването на всички устройства. Потребители свързват своя ноутбук с дисплея с един USB кабел и мигновено разширяват своето работно място с достъп до всички устройства, свързани към монитора. И тъй като това е монитор Philips, той комбинира това светкавично увеличаване на продуктивността с отлично зрително изживяване.
Докинг дисплеят 231P4UPES е създаден за професионалисти в движение – от пътуващите директори до многофункционалните служители. С три налични порта (два USB 3.0 за бърз трансфер на данни и един USB 2.0), дисплеят осигурява мигновен достъп до всички свързани периферни устройства принтери, външни памети, камера или мишка. Освен, че свързва хардуерните устройства, USB 3.0 кабелът предава още видео и мрежови сигнали и осигурява връзка с Интернет или интранет чрез вградения Ethernet порт. Предимствата са още по-ценни за потребителите на ултрабук компютри, които обикновено имат на разположение ограничен брой конектори за свързване на външни устройства. 
 "Едва ли има нещо по-удобно от това да разполагате с голям екран само няколко секунди, след като включите преносимия си компютър към USB кабела. Възможностите на новия монитор Philips 231P4UPES пестят време на потребителите и същевременно увеличават тяхната продуктивност.", каза Мартин Лечев, Търговски директор за България, Албания и Македония в MMD. "Допълнителна полза, която дава новият модел, е значителното намаляване на плетеницата от кабели на бюрото", добави той.
Моделът   е идеален за споделяне на едно бюро между служители и за съвместна работа в групи. Потребителите просто свързват своя ноутбук и получават достъп до десктоп ресурси и конферентно оборудване на мига. Вградените говорители и аудио конектори на дисплея правят видеоконференциите с колеги извън офиса близко до реалността изживяване.

С дисплеят, който чака на бюрото, потребителите получават брилянтни, остри изображения и 23 инча работна площ, които им позволяват да разпрострат съдържанието от често скромния като размер екран на ноутбука и да се насладят на увеличена продуктивност от по-просторния дисплей. Качеството със сигурност е завладяващо със висококонтрастно възпроизвеждане на изображенията и широки зрителни ъгли (идеално за работа в група), допълнено от стойка, чиято височина може да се настройва в обхват от 13 см и притежава AutoPivot функция за оптимално наблюдаване във всяка ситуация.
 Новият дисплей е проектиран с набор от интелигентни функции, които намаляват консумацията на енергия. Той покрива стандартите EPEAT Gold и TCO 6.0, които представляват стриктни еко норми и служат като еталон за сравнение. Мониторът е снабден и с PowerSensor технология, която автоматично затъмнява дисплея в момента, в който потребителят стане от мястото си – което дава възможност на дисплея да си почива, когато и потребителя го прави. Само тази функция може да доведе до спестявания на енергия до 80%, а ключът „0W“ гарантира, че мониторът не консумира никаква енергия, когато е изключен.

Технически спецификацииPhilips 23 LCD ноутбук докинг дисплей
LCD панел тип, размер
23" (58.4 см) TFT LCD
Технология на подсветката
W-LED
Оптимална резолюция
1920 x 1080 @ 60 Hz
Зрителни ъгли
170º (Х) / 160º (В), @ C/R > 10
Яркост
250 cd/m²
SmartContrast съотношение
20,000,000:1
Разстояние между пикселите
0.265 x 0.265 мм
Изобразявани цветове
16.7 милиона
Свързаност
USB: USB 2.0 x 1, USB 3.0 x 2
Входове: USB 3.0 upstream, VGA (аналогов)
Sync Input: Separate Sync(VGA only), Syncon
Green (VGA only)
RJ45: през USB
Microphone in: през USB и мини жак
Headphone out: през USB и мини жак
Стойка
Настройка на височината: 130 мм
Обръщане: 90 градуса
Завъртане: -65/65 градуса
Накланяне: -5/20 градуса
Норми
Околна среда и енергия: PowerSensor, EnergyStar 6.0, EPEAT Gold*, TCO edge, RoHS
Пакетиращ материал, подлежащ на рециклиране: 100 %
Рециклирани пластмаси: 65%
Специфични субстанции: корпус без PVC / BFR, без живак и олово
Съвместимост и стандарти
Регулаторни одобрения: BSMI, CE Mark, FCC Class B, GOST, PSB, SASO, SEMKO, TCO 6.0, TUV Ergo, TUV/GS, UL/cUL, WEEE
DisplayLink
Трябва да бъде инсталиран и на PC, и на MAC.

Philips 231P4UPES ще бъде наличен на българския пазар в магазините, на препоръчителна крайна цена от 639 лв. с ДДС.  
----------
 MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван. www.mmd-p.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар