Translate

сряда, 24 юли 2013 г.

Шампионите в „Купата на Coca-Cola: Движи се!” биха дузпи във вратата на Ювентус



Победителите на тазгодишния футболен турнир „Купата на Coca-Cola: Движи се!” от СОУ
„Константин Величков“ гр. Пловдив и техният треньор се насладиха на 3 незабравими дни в италианския гранд Ювентус.
Пловдивските футболни надежди, заедно с победителите от още шест европейски страни, бяха посрещнати като истински звезди на стадион „Ювентус Арена”. Те излизаха на терена, един по един и се почувстваха като истински звезди, докато екраните на стадиона показваха снимката и името на всеки, през коридора на отбора и имаха изключителната възможност да бият дузпи във вратата на шампионите на Италия. Младите спортисти влязоха в съблекалнята на звездите на Ювентус, разгледаха ложите на стадиона, клубния музей и вечеряха във ВИП ресторанта на стадиона. Шампионите изкараха близо седем часа на „Ювентус Арена”, разглеждайки всеки детайл.
Децата успяха и да тренират в тренировъчния център на клуба във Виново със 7 професионални треньори от ФК Ювентус, които им дадоха безценни съвети за бъдещото им развитие в света на спорта. Малките футболисти бяха разделени в няколко смесени отбора от всички националности и проведоха мини турнир, а в отбора – победител имаше пет българчета.
Те имаха и вълнуващо изживяване в летния лагер на Ювентус в селището Шатийон-Сейнт Винсент в сърцето на Алпите, където с удоволствие наблюдаваха тренировката на отбора и имаха възможност да си вземат автографи от Тевес, Видал и други свои любими футболисти на Ювентус. Една от звездите на клуба, нападателят Алесандро Матри поздрави лично победителите в „Купата на Coca-Cola: Движи се!” в церемония след тренировката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар