Translate

сряда, 24 юли 2013 г.

Състоя се седмата среща от школата за родители „Как да пораснем заедно“



На 20 юли. в зоната за хранене на Сердика център, се състоя седмата среща от школата за родители „Как да пораснем заедно“ – проект на Fine Line за родители на деца от 1 до 7 годишна възраст, организиран от Rozali.com с домакинството на „Сердика Център“.
Темата на семинара бе „Превенция и лечение на заболявания посредством хранене при малките деца.“
Лектор този път  бе небезизвестната Надя Петрова (нутриционист), която запозна родителите с начините как да предпазят децата си от заболявания посредством хранене.
В лекцията си тя разкрие на родителите техники за пълноценно хранене при децата и за избягване на така вредните пакетирани и „бързи“ храни.  Петрова разкри и връзката между храненето и емоциите. Разказа за примера и сугестията от страна на родителите и даде съвет как бързо и лесно да приготвите за детето си у дома вкусни и здравословни рецепти.
 Школата за родители ще продължи веднъж месечно до края на годината с различни лекции по актуални теми за родителството в първите седем години, представени от експерти в различни области за съвременното отглеждане на децата. Всяка трета събота от месеца, между 11:00 и 13:00 часа, ще можете да разширите познанията си за най-предизвикателната фукция на човека – родителството. Всяка среща се осъществява с любезното съдействие на Сердика Център като домакин и медийното партньорство на най-големия женски портал Розали (www.rozali.com). А здравословните вкусотии винаги са от Fine Line. Разбира се, всеки път има и томбола с награди. 
--------

Fine Line е компания, която интегрира различни подходи за постигане на здравословен и пълноценен начин на живот. Преди година компанията ни разработи система от курсове: “Fine Line училище за родители“, която включва 3 възрастови групи деца. Повече за компанията и за експертите в нея можете да намерите на нашата онлайн платформа www.fineline.bg
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар