Translate

сряда, 28 март 2012 г.

kidsarts.bg - сайтът на малките големи творци


Собственик на уеб страницата e Kids Dreams Ltd., организация, създадена от любов към децата и посветена на пълноценното детско развитие и усмивки. С появата на братчето на kidssports.bg, организацията допълва платформата си за пълноценно детско развитие и усмивки, в която движещи сили са творчеството и спортът.
С новия сайт за изкуство и творчество се цели да се улеснят родителите и децaта в избора на подходящо творческо занимание и да се превърне изкуството в част от живота им, тъй като заниманията с изкуство пренасят детето в друг свят, превръщат го в създател и го учат  да не се притеснява да изразява себе си. 
Лица“ на kidsarts.bg  отново са геройчетата, познати от спортния сайт, но този път екипирани с четки, боички или музикални инструменти.
Kidsarts.bg е структуриран като каталог с възможностите и местата за творческа изява в цялата страна - с описание на дейността, график на заниманията, координати, снимки. Отделена е и секция за художествени материали, лагери, школи, уоркшопи и пленери.

Няма коментари:

Публикуване на коментар