Translate

понеделник, 1 октомври 2018 г.

"Топлофикация София” ЕАД има пълна готовност да стартира новия отоплителен сезон


Според нормативната уредба общото включване на отоплението в София може да започне след три последователни дни със средно денонощна температура по-ниска от +12°C и прогноза от НИМХ за трайно застудяване. Дружеството следи промените на времето и ще реагира съобразно климатичните условия и в съответствие с нормативните изисквания.
От дружеството посочват, че парното може да бъде пуснато и преди настъпването на трайно застудяване при желание от страна на всички клиенти в етажната собственост. За целта е необходимо да представят в най-близкия Център за обслужване на клиентите заявление и подписано решение от Общото събрание на етажната собственост за по-ранно включване на отоплението.
Детските градини, училищата и здравните заведения също могат да поискат предварително включване на отоплението. За това е достатъчно директорът да изпрати писмено заявление в обслужващия топлорайон или в централно управление. Към днешна дата от тази възможност са се възползвали 10 сгради в столицата. Сред тях са посолства, детски градини и офис сгради, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

.


Няма коментари:

Публикуване на коментар