Translate

четвъртък, 21 март 2024 г.

Водещи лекари от Истанбул ще консултират безплатно в София тази събота

 

 

На 23 март, събота, в София ще се проведе Балкански медицински форум с участието
водещи експерти от няколко специалности от страната и чужбина. Лекарите ще представят пред колегите си интересни случаи от клиничната си практика, свои собствени научни постижения, ще обменят опит и знания за новите методи на лечение в областта на психология и психиатрия, естетика, пластина и реконструктивна хирургия.

В рамките на форума лекари от Турция ще извършват безплатни консултации с пациенти, като е нужно предварително записване на час за консултация на 0888 04 88 68.

Сред участниците в медицинската платформа е психологът д-р Мухамет Зюлкуф от психиатрична болница Moodist в Истанбул, водеща институция в областта на неврологичните заболявания в Турция от 2016г. до момента. Болницата е разположена в модерна  сграда на 8 етажа и разполага с амбулаторни клиники за деца и възрастни,

отделения по психично здраве, женско психично здраве и спешна психиатрия. Moodist се отличава с методи като ECT, TMS, EEG, които са психологически диагностични тестове, и иновативни програми за лечение, собствена разработка.

Безплатни консултации ще провежда д-р Ахмет Каплан, топ пластичен хирург в Турция. Сертифициран с EBOPRAS по пластична, реконструктивна и естетична хирургия. Д-р Каплан е специалист по повдигане на вежди /броулифт/, фейслифт, естетика на клепачите /блефаропластика/, ушна естетика, ринопластика, естетика на гърди, липосукция, вагинална естетика, мъжка естетика, гинекомастия.

Пациентите ще могат да получат безплатна консултация за възможностите на терапията със стволови клетки и екзозоми от д-р Нихат Дик, който е сред звездите на естетичната дерматология в Турция и Германия. След като специализира и работи в областта на естетиката в Германия, през 2004г. се завръща в родината си и основава Maya Aesthetics Clinic.

Д-р Нихат Дик е сертифициран тренер по естетика с цялостна програма за обучение, одобрена от Министерството на националното образование в Турция, провеждана от Maya Academy.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар