Translate

сряда, 20 март 2024 г.

24Kitchen - Кулинарните маршрути на Южна Африка, сезон 2

Премиера: 22 март 2024 г. от 13:00 ч.

Излъчване: Всеки петък от 13:00 ч.

 

 

„Кулинарните маршрути на Южна Африка“ е предаване, което разказва както за разнообразните жители и впечатляващите пейзажи на страната, така и за нейната еклектична кухня.

Отправяме се на пътешествие из забележителните региони на Южна Африка – през пустини, крайбрежия и планини, за да завършим в модерния, оживен град Йоханесбург. С родения в Южна Африка шеф-готвач Уорън Мендес като наш водач ще изследваме ценни рецепти и уникални вкусове, а чрез храната ще открием истории за страната и нейните хора. Малко са местата, в които има толкова силно и същевременно разнообразно културно влияние върху кулинарията – невероятна индийска кухня в Дърбан, силно малайзийско присъствие в Кейптаун, обилна холандска и немска традиционна кухня и, разбира се, очарователна местна култура на хранене.

Тази поредица от 10 части, посветена на храната, е непринудено, хумористично и честно изследване на страната чрез пътуване, културни преживявания и рецепти. Тя не е посветена само на готвачите, а и на онези производители и майстори, които хранят южноафриканците всеки ден. И за да допълним вкусните теми на епизодите, всички наши истории се развиват на фона на невероятни пейзажи, които са истинска наслада за очите.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар