Translate

сряда, 20 март 2024 г.

„Бай Иван 2“ се завръща с премиера в А1 Xplore TV

 

 

Бай Иван и неговата половинка Спаска се завръщат в А1 Xplore TV с продължението на хитовата българска комедия „Бай Иван: Филмът“. Втората част на пълнометражната лента „Бай Иван 2“ се присъединява към богата селекция от филми в А1 Видеотека в Xplore TV. Заглавието с участието на Димитър Кирязов и Силвия Йорданова, познати от популярния YouTube канал „Светът на Ванката“, е достъпно за всички абонати на интерактивната телевизия от А1 от 18 март. Таксата за наемане на филма е 9,99 лв., като в рамките на 48 часа може да се гледа неограничен брой пъти.

Във втората част на комедията Бай Иван и компания отново се забъркват в щуро приключение и още повече неприятности. Историята започва с искреното желание на Бай Иван да направи романтична изненада на Спаска за годишнината им. Всичко обаче се оказва пълен провал, който завършва с грешна изненада, сърдита съпруга, развалена кола и главни герои, които са безнадеждно изгубени в гората. Какво още ще се обърка този път, разбираме в „Бай Иван 2“.

Актьорският състав включва Димитър Кирязов, Силвия Йорданова, Николай Гурманов, Николай Кокуринков и Ивайло Драгиев. Режисьор на продукцията е Николай Гарабедян, сценарист е Димитър Кирязов, а продуцент – Николай Павлов /Infinity Films/.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар