Translate

вторник, 8 октомври 2019 г.

„VIRAL” се завръща с още по-звезден каст и повече от интригуващ втори сезон


Новите епизоди на хитовия уеб сериал започват тази есен във Vbox7.com

Дългоочакваният втори сезон на изключително успешния уеб сериал на продуцентите от 7Talents, „VIRAL“ стартира съвсем скоро във Vbox7.com. След отворения и повече от неочакван финал на първи сезон, който остави зрителите без дъх, нетърпеливите феновете на сериала ще имат възможността да гледат новите епизоди, за да разберат дали истината ще възтържествува и ще има ли възмездие. Очаква ни още по-интригуваща история и развръзка на всички наситени с обрати сюжетни линии до момента. >> https://bit.ly/2OuS8rl
И във втори сезон ще видим истински звезден каст, като в него ще участват цяла плеяда популярни лица – инфлуенсъри, риалити звезди, актьори и изпълнители от различни музикални жанрове. Сред тях са звездите от първи сезон – Калина Иванова, Кристиан Кирилов /популярни с ролите си на Симона и Митко от успешния риалити сериал „София – Ден и Нощ“/, изпълнителите Галин, Лидия и DIONA, актьорът Мартин Смочевски, инфлуенсърите Йоанна и Елеонор Петрови и геймърът Евгени Николов, по-познат в интернет средите като Gothika47.
Към тях ще се присъединят и други български любимци. Част от тях са Кристиян Ненков /познат като забавния и винаги пълен с идеи Коки от „София – Ден и Нощ“/ и младата певица DESSITA, набираща все по-голяма популярност сред младата аудитория.
„VIRAL“ разкрива какви са опасностите, които крият славата и лъскавият живот на младите хора, с безброй последователи в социалните мрежи.
Още с първия си сезон бляскавият уеб сериал набра популярност изключително бързо, а фен базата му скочи до десетки хиляди последователи. Сезонът завърши изключително успешно с над 4 милиона гледания на всички платформи със своите 12 епизода.
Пред какви драматични предизвикателства ще бъдат изправени героите във втори сезон на „VIRAL“? Не пропускайте да разберете в хитовия уеб сериал тази есен, отново всеки понеделник и четвъртък, ексклузивно във Vbox7.com.

Няма коментари:

Публикуване на коментар