Translate

вторник, 8 октомври 2019 г.

Поредицата за Хари Потър – вече достъпна като аудиокниги на английски в Storytel България


Международно признатата поредица „Хари Потър“, написана от Дж. К. Роулинг, вече е част от портфолиото на Storytel в България. Английската версия на омагьосващата история, обичана от милиони читатели по цял свят, е озвучена от един от най-талантливите и уважавани актьори във Великобритания – Стивън Фрaй.
Историите за Хари Потър са любими на няколко поколения. Развълнувани сме, че даваме възможност на ново поколение читатели и слушатели да изживеят тази изключителна поредица и да се докоснат до въображаемия свят на обичания магьосник“, казва Лиза Василева – регионален мениджър на Storytel България.
Стивън Фрай, добре познат с емблематичните роли на Майкрофт Холмс в „Шерлок Холмс: Игра на сенки“ и Дитрих във „V като Вендета“, ще вдъхне живот на историите и ще даде възможност на слушателите да се потопят в магическия свят на младия магьосник.
Първата книга от поредицата – „Хари Потър и философският камък“, е публикувана през 1997 г. във Великобритания. Оттогава историите на Дж. К. Роулинг за Хари Потър са достигнали до читатели от цял свят, книгите разбиват рекордите по продажба и печелят множество награди. Продадени са над 500 млн. копия от книгите, поредицата е преведена на повече от 80 езика и екранизирана в 8 боксофис хита. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар