Translate

понеделник, 13 май 2019 г.

Звезден каст и интригуващ сюжет в новия уеб сериал “VIRAL”




Нов уеб сериал с участието на редица български звезди ще направи своя дебют след броени дни ексклузивно във Vbox7. От 13 май VIRAL ще надникне в лъскавия свят на младите хора, които трупат стотици хиляди последователи с всяко свое действие онлайн. Бляскав живот с пари и слава, който крие и много опасности. >> https://bit.ly/2GOafD6
Уеб сериалът „VIRAL“ може да се похвали с един от най-звездните кастове до момента, като в него ще участват български любимци – инфлуенсъри, риалити звезди и изпълнители от различни музикални жанрове. Сред тях са Калина Иванова и Кристиян Кирилов – популярни с ролите си на Симона и Митко от успешния риалити сериал „София – Ден и Нощ“, изпълнителите Галин, Лидия и DIONA, както и актьорът Мартин Смочевски.
Най-новият проект на продуцентската компания 7Talents, която стои зад успешните уеб сериали „Следвай ме“, „Не така, брат“, „Килерът“, „#КИФЛА“, „Апартамент 404“ и др., обещава на зрителите вълнуващ, мистериозен и драматичен сюжет с истинска провокация всеки понеделник и четвъртък във Vbox7.
"VIRAL" разказва историята на едно приятелство и неговата неизмерима сила. Разказва и история за така желания от всички свят на последователи, красота, влияние и богатство. Трилърът ще хвърли поглед зад кулисите на най-известните лидери на мнение в социалните мрежи, техните скрити пороци, добре пазени тайни и съкровени желания. Едно е сигурно обаче - славата може да бъде много опасна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар