Translate

сряда, 15 май 2019 г.

Светла е първата номинирана тази седмица в Hell’s Kitchen


С игра на покер и чиния за 100 хиляди лева шеф Виктор Ангелов ще предизвика готварските им умения, но дали ще бъде ли достатъчно за имунитет?

Тази вечер в Hell’s Kitchen България по NOVA зрителите ще видят как пробойните между професионалните готвачи, амбицирани да грабнат голямата награда две седмици преди финала, ще стават още по-големи. Затормозена комуникация в кухнята, открити конфликти „всеки срещу всеки“, директни пререкания и куп номера в опити за саботиране на съотборници ще владеят Hell’s Kitchen. Липсата на готварски умения и елементарни грешки ще вбесят шеф Виктор Ангелов на максимум и ще го превърнат в безкомпромисно критичен и смъртоносно взискателен към готвачите в кухнята си. Вечерната резервация ще бъде адска за финалистите, но дали ще успеят да овладеят взривоопасните ситуации или Кухнята на Ада ще гръмне от напрежение? Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen тази вечер от 21:00ч., за да разберете и кой ще се изправи срещу Светлана в битка за оставане в кулинарното шоу.
Дневното предизвикателство ще постави късмета на черните куртки на изпитание, заедно с умението им да бъдат хладнокръвни, да мислят стратегически и накрая на сътворят истински кулинарни шедьоври. Игра на покер и чиния за 100 хиляди лева ще принуди топ готвачите да се поизпотят, още повече, че наградният фонд на хазартното предизвикателство ще бъде имунитет. А зрителите ще гледат добри готвачи, които играят перфектно за победа, прилагат майсторски готварски техники и умения, но една оф-център презентация, риба с плодова салата и безсолно дивечово ще извадят от равновесие шеф Ангелов. Ще има ли топ готвач ще разберем след броени часове .
Вечерната резервация ще се окаже адска за черните куртки и Кухнята на Ада ще се разпъва от конфликти, обвинения „всеки срещу всеки“ и трудно за овладяване напрежение. Ще успеят ли да се мобилизират професионалните готвачи, за да нахранят гостите в пълния ресторант или провалът ще бъде повсеместен? Ще има прецедент за първи път в историята на Hell’s Kitchen, както и топ готвачи, които ще бъдат изправени до стената, а търпението на шеф Виктор Ангелов ще бъде подложено на нечовешко изпитание. На финала тежки думи ще отрезвяват участниците, мъжкарско поведение ще „замазва очите“, а една черна куртка почти ще бъде пренесена в жертва. Кой ще се изправи срещу Светлана в битка за оставане в Hell’s Kitchen ще разберем тази вечер.

Няма коментари:

Публикуване на коментар