Translate

сряда, 15 май 2019 г.

Absolut кани на парти - вдъхновено от статус


 “Малко невнимание и си натиснал ентер” е статусът, който ще вдъхнови цяло парти на Absolut като кулминация на кампанията  #AbsolutVoices. Специално за партито от Германия идва и култовия електро диско диджей Tensnake

Малко невнимание и си натиснал ентер” – един от стотиците гениални, забавни, иронични или критични статуси, публикувани през последните месеци на https://abslt.bg с автор Милен Баятев, спечели гласовете на журито в кампанията #Absolut Voices, която се случи, за да ни напомни, че в ерата на социалните мрежи всеки глас може да бъде чут и да стигне далеч. Статусът – победител беше избран от гласовито жури в състав съвременният поет Стефан Икога, мастър шефката Божана Кацарова, рапърът Григовор и половината от дуото на МайкоМила! - Елисавета, известна в социалните мрежи като LetiashtataKozzila Erato. Kaто кулминация на кампанията, Аbsolut готвят голямо парти, посветено на темата от статуса, на 17 май в подземната зала на Corso Party Center срещу Руската църква на бул. Цар Освободител 10. Специално по повода идва и култов диджей и любимец на софийската парти сцена – немецът Tensnake, станал световноизвестен със своя хит Coma Cat.
Кампанията #AbsolutVoices започна още през март с тайнствени постери, които преносоха оригинални статуси от социалните мрежи по софийските улици и продължи с над 700 мъдри и забавни мисли, с които можете да се смеете oще дълго на www.abslt.bg. Absolut покани четиримата небезизвестни в социалните мрежи журиращи да поемат отговорността и да изберат най-забавните, най-оригиналните, най-провокативните от публикуваните мисли, за да направи парти, вдъхновено от тях. След дълги и разгорещени дискусии журито се обедини околко мисълта на Milen Bayatev, по професия пожарникар, станал известен с чувството си за хумор онлайн, заради темата, свързана с особеностите на днешните онлайн комуникации, в която лесно всеки може да се припознае.
На 17 май  журито, победителят и Absolut канят всички в парти залата на Corso, за да видим как един Facebook статус става тема на парти. По този повод от Германия идва и Tensnake – един дългогодишен любимец, познат от много хаус, диско и електро партита по света и у нас. Tensnake, роден като Marco Niemerski в Hamburg през 1975, e израстнал, слушайки диско, соул, буги, фънк, осемдесетарски поп и Белеарик. Това са и стиловете, които повлияват диджейската му кариера и водят до хита Coma Cat, който го прави световно известен още през 2010. Дeбютният албум на Marco "Glow" през 2014 включва колаборации с Fiora, Stuart Price, Jamie Liddell, MNEK, Jeremy Glenn, Gabriel Stebbing (Nightworks) и самият Nile Rodgers oт Chic, a многото му сетове и лайфове от участия, правят Tensnake дългоочакван и желан гост на парти сцената и у нас. Преди и след неговия сет зад пулта ще застанат и Clipper и Emil Doesn’t Drive oт българския колектив Disco Comrades.

Няма коментари:

Публикуване на коментар