Translate

неделя, 21 април 2019 г.

Pavell&VenciVenc’, Михаела Маринова и спиращо дъха магическо представление завладяха Paradise Center


Търговският център, който скоро навърши 6 години, покани всички свои посетители на зрелищно шоу

На 20 април центърът на модата и развлеченията, който скоро отпразнува своя шести рожден ден – Paradise Center, бе подготвил за всички свои посетители незабравимо изживяване с уникална смесица между музика и магия.
Точно в 20:00ч. в събота The Joker и Дани Белев завладяха сцената със своето магическо шоу, следвайки максимата на всеки илюзионист: „Колкото по-отблизо гледате, толкова по-малко ще видите“. Програмата на маговете включваше фокуси на световно ниво, които оставят всички в публиката без думи. Дани Белев изпълни 5 впечатляващи номера, като в един от тях се включиха и хора от публиката. Изчезване и появяване, левитация, метаморфоза са само част от илюзиите, на които публиката стана свидетел.
Валери Иванов, известен под псевдонима The Joker, също бе подготвил невероятно шоу. Той винаги успява да привлече вниманието на публиката със своите иновативни изпълнения. The Joker е сред изпълнителите на нестандартни и екстремни номера като „Busflight”, ходене по стена, освобождаване от усмирителна риза под вода в открито море.
Зрелищното шоу в Paradise Center зарадва гостите си и с много музика и танци. На водна сцена на ниво 0, истинско нашествие от музикални звезди вдигнаха градусите на доброто настроение. Идолите на младото поколение Pavell&VenciVenc’ и Михаела Маринова превърнаха съботната вечер в истински празник, изпълнявайки някои от своите най-големи хитове, сред които „Очи в очи“, „Листата падат“ и „Хавана“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар