Translate

четвъртък, 25 април 2019 г.

Наситен със спортни емоции Великден в ефира на DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA


Оспорвани дербита в родното първенство, дългоочаквана развръзка във Висшата лига и непредвидима надпревара във Формула 1 през празничните дни


Вълнуващи съревнования от родното първенство и Висшата лига очакват зрителите на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 през предстоящия уикенд. Надпревара във Формула 1, решаващи противопоставяния от НБА и епични сблъсъци от Световните боксови супер серии  ще бъдат излъчвани по време на Великденските празници. Всичко най-важно от света на спорта феновете могат да гледат в ефира на каналите от пакета DIEMA XTRA, както и на предпочитаното устройство с платформата PLAY DIEMA XTRA.
Великденски почивни дни, изпълнени със събития, очакват феновете на футбола. На 26 април зрителите могат да гледат поредния епизод на шампионско надлъгване във Висша лига. 
Ливърпул има право на първо действие с домакинство на изпадналия Хъдърсфилд Таун в 22:00 по DIEMA SPORT 2. Макар и победени само веднъж през кампанията досега, „мърсисайдци” отстъпиха лидерството на Манчестър Сити, след като „гражданите” триумфираха над градския съперник Юнайтед. Лондонска битка ни очаква на 27 април от 14:30 ч. с Тотнъм Хотспър – Уест Хям Юнайтед. На Великден три двубоя ще дадат много отговори. Празничният ден откриват Лестър Сити и Арсенал в 14:00, а след тях Бърнли ще се опита да спази традицията да побеждава настоящия шампион в елита. Срещата с Манчестър Сити е от 16:05 ч. Най-интересното остава за финал с ключов за четвъртата позиция мач между Манчестър Юнайтед и Челси. Действието на „Олд Трафорд” стартира в 18:30 отново в ефира на DIEMA SPORT 2.
В Първа лига също има поводи за силни емоции, които зрителите могат да преживеят с  DIEMA SPORT. Два родни футболни сблъсъка от първата шестица ще се състоят на 26 април. Стадион „Тича” е трудно място за превземане и Лудогорец вече разбра това веднъж, а сега разградчани отново гостуват във Варна в 18:15 ч. От 20:30 Левски ще излезе срещу Берое. Кръгът завършва в понеделник в 20:00 ч., когато Ботев Пловдив може да разочарова още веднъж ЦСКА, лишавайки ги и от шансове и за титла, след като сториха това за Купата.
Непредсказуемият сезон във Формула 1 продължава по DIEMA SPORT.  На 26 април от 12:00 и от 14:00 ч. ще бъдат излъчени първа и втора тренировка за Голямата награда на Азербайджан. Третата тренировка и квалификацията ще са на живо на 27 април от 13:00 и 16:00 ч. За 28 април от 15:10 остава най-интересното – състезанието.
През уикенда в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 няма да липсват и вълнуващите плейофи от НБА.
Полуфиналите на Световните боксови супер серии най-после са тук, а първата галавечер е в Лафайет, САЩ. Боксовите схватки ще бъдат в ефира на DIEMA SPORT 2 на 28 април от 03:00 ч. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар