Translate

вторник, 23 април 2019 г.

MATRIX отпразнува 10 години у нас с творческо шоу


Международната звезда Алекс Чабът беше специален гост на най-мащабното професионално шоу за марката у нас до този момент – MATRIX Wonderland

Американската марка MATRIX отпразнува своята 10-та годишнина у нас с най-мащабното си шоу за фризьори до този момент – MATRIX Wonderland.
Специален гост и една от големите изненади по време на него бе Алекс Чабът, артистичен директор на MATRIX Канада.
Гости на MATRIX Wonderland бяха и стотици фризьори от страната. Осем от тях, част от обучаващия екип на Академия MATRIX, представиха колекция Пролет/Лято 2019 и тенденциите в цветовете, а общото между визиите на сцената бяха ярките цветове, усещането за свобода, творчество и провокативност, неразделна част от същността на MATRIX.
Кулминацията на вечерта на MATRIX Wonderland беше творческо шоу на Милена Богословава,
член на екипа на Haute Coiffure Francaise България. Спектакълът на тема RAW беше вдъхновен от Земята, грижата за околната среда и от новите и натурални продукти в портфолиото на MATRIX.
Международната звезда Чабът, собственик на един от изцяло зелените фризьорски салони MATRIX в света, представи на сцената модерни трансформации, които спират дъха – общо 9 модела бяха преобразени в 3 различни стила, между които и Бохо шик.
По време на спектакъла той сподели:
-Matrix е забавление, вдъхновение и най-вече цвят. Ярките цветове ще са актуални през Лято 2019, а визиите ще бъдат небрежни. Наситените цветове в косите стават все по-полурярни в социалните мрежи, а това много скоро ще ги направи желани от всички.
MATRIX е сред най-известните марки за професионална козметика за грижа за косата в света. Брандът е насочен към всички, които не само харесват свежите и оригинални цветове и визии, но и имат смелостта първи да изпробват новостите и сами да създават тенденциите.  Историята на MATRIX започва преди 39 години, през 1980 година, когато съпрузите Арни и Сидел Милър започват да предлагат своята  марка продукти за коса на собственици на салони за красота, фризьори, колористи и стилисти в САЩ. 10 години по-късно, марката е водеща в цялата страна, а от 2009 година продуктите на MATRIX се радват на широка популярност и у нас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар