Translate

четвъртък, 9 февруари 2017 г.

FOX - Живите мъртви - нови премиерни епизоди за България

Сезон 7, втора част
13 февруари (понеделник) 23:00 ч

До този момент героите от сериала „Живите мъртви“ са преживели доста перипетии – болести, глад, жертви, трагедии, предателства и немислими загуби. Всичко това ги е направило силни и непобедими.
В началото на седми сезон, тази сила им е отнета. Те са намерили безопасност и сигурност. Създали са дом. Мислели са, че светът им принадлежи. Мислели са, че го познават. Но много са грешели.  
В първата половина от седми сезон групата е разединена, опечалена и се опитва отново да се върне към предишния си живот докато живее в подтисничество. Нигън успешно е наложил контрол над оцелелите, като с брутални методи ги е принудил да живеят по неговите правила и нагледно им е показал какъв ужасяващ изход ги чака ако не ги спазват.
Останалите герои не осъзнават какво се е случило, но независимо дали са се отделили от групата случайно или по собствено желание, те ще разберат, че не могат да избягат от промяната в техния свят.
Общата тема на сезона е новото начало. Светът не е това, което са мислили, че е. Той е по-голям и дори още по-опасен, отколкото са предполагали.
Във втората половина от сезона фокусът ще се измести върху подготовката им за битка и върху трупането на ресурси, с които да разгромят Нигън веднъж завинаги.
Групата на Рик отново ще установи, че светът не е такъв, какъвто са мислели, че е. Той е много по-голям от всичко, което са виждали до този момент. Те имат една единствена цел – да надвият над Нигън – която няма как да постигнат лесно. По-важното е, че победата ще изисква нещо повече от Александрия. Те имат нужда от подкрепата на Кралството, но подобно на начина, по който Рик се е чувствал, Езекийл (Кари Пейтън) и Грегъри (Ксандър Бъркли) не искат кръвопролития. За да ги убеди в обратното, ще трябват нещо повече от думи. Разстоянията, които Рик и групата трябва да изминат, за да намерят оръжия, храна и нови бойци са наистина забележителни.
Във втората част от седми сезон ще срещнем още оцелели на невероятни места. Рик и
групата ще преминат през множество изпитания, с каквито не са се сблъсквали досега. Ще видим предателства от хора, на които сме имали доверие. Рик ще бъде все по-уверен, тъй като ще вижда групата си и техни съюзници да се обединяват с общата цел да разбият Нигън. Но никакво планиране не би могло да е достатъчно, за да подготви групата за открит сблъсък с Нигън и неговата армия. 
Изпълнителни продуценти на „Живите мъртви“ са Скот Гимпъл, Робърт Къркман, Гейл Ан Хърд, Грег Никотеро, Дейв Алпърт и Том Люс.
С участието на:
Андрю Линкълн като Рик
Нормън Рийдъс като Дарил
Лорън Коуън като Маги
Чандлър Ригс като Карл
Данаи Гурира като Мишон
Мелиса Макбрайд като Каръл
Лени Джеймс като Морган
Сонекуа Мартин-Грийн като Саша
Алана Мастерсън като Тара
Джош Макдърмът като Юджийн
Крисчън Сератос като Росита
Сет Гилиам като отец Гейбриъл
Рос Маркуанд като Арън
Остин Амилио като Дуайт
Том Пейн като Исус
Зандър Бъркли като Грегъри
Кари Пейтън като Езекил
Джефри Дийн Морган като Нигън

Няма коментари:

Публикуване на коментар