Translate

неделя, 5 февруари 2017 г.

Рени и Камелия гост изпълнители на Лепа Брена в Пловдив



Те получават покана от Лепа Брена и нейните организатори да участват заедно за първи път на една сцена - зала „Колодрум”, Пловдив на 8 април. А причината Рени и Камелия да пеят в преди балканската звезда Лепа Брена е, че Рени е единствената българска певица, която успява да пробие на сръбската музикална сцена със песни написани специално за нея и продуцирани от екипа на Лепа Брена.
През 90-те години Рени е в топ 10 на най-продаваните сръбски звезди, когато издава няколко албума на сръбски език, които по-късно издава на български и за родния пазар. Рени е щастлива, че има в репертоара си няколко песни подарък лично от Лепа Брена, които пее както на сръбски така и на български език.
Камелия също има щастието да познава лично иконата на сръбската музика. Българската изпълнителка е израснала с песните на Лепа Брена. „Тя е моят идол”, споделя Камелия. Огнената жена на поп фолка е изключително щастлива, че ще има възможността да пее с Лепа Брена на една сцена.
Пловдивските фенове и всички българи имат невероятния шанс да изживеят единствения по рода си спектакъл на Лепа Брена и специално подготвената шоу програма от Рени и Камелия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар