Translate

сряда, 8 февруари 2017 г.

Етиен Леви отличи Ралица Христова с Гран-При




Певицата впечатли Леви с изпълнение на Бионсе




Ралица Христова грабна Гран-При по време на 5-ия Национален конкурс "Път към славата", който се проведе в Културен дом "Средец" в София.
18-годишният талант, който има подкрепата на Combat Promotion, пребори конкуренцията от цялата страна с изпълненията си на песента на Бионсе I Care и "На баща ми" на Искра Милкова. Пред гласовите данни на тийнейджърката от Габрово се прехласна и Етиен Леви, който беше сред оценяващите в конкурса.
Combat Promotion плътно следи и подкрепя развитието на Ралица Христова. В най-скоро време промоутърската компания ще я представи и на престижния световен музикален конкурс Euro Stars 2017 в Малта.
Младата изпълнителка се занимава професионално с музика от 5 години, като е печелила множество конкурси за млади таланти, а скоро ще запише и своята първа авторска песен - голямата награда, която получи от "Път към славата". Изпълнителите, от които Ралица се учи са Бионсе, Марая Кери и Адел. В момента тийнейджърката завършва средното си образование в Априлската гимназия в Габрово, където учи история. За бъдеще смята да съчетава музикалните си изяви с право. "Искам да стана адвокат, тъй като тази професия ми харесва. Разбрах го, понеже в гимназията имаме и часове по право и се увличам по него", разказа красавицата. Сред любимите й занимания е и фотографията. Не само обича да позира, но и да снима, родителите й имат студио и затова често влиза зад и в кадър.

Няма коментари:

Публикуване на коментар