Translate

понеделник, 12 декември 2016 г.

PR News посочи българин за един от най-влиятелните професионалисти в ПР-сферата на 2016 PR Peoples Award



На официална церемония във Вашингтон световното издание PR News награди победителите в 2016 PR People Awards.
Българският експерт Любомир Аламанов, управляващ директор на SiteMedia Consultancy, бе отличен в категорията “Community Relation Professional of the Year”. Той е единственият българин, достигнал до финала на тазгодишното издание на престижните награди. Сред финалистите бяха специалисти от Havas PR, Burson-Marsteller, Ogilvy, Bayer, Bank of America, T-Mobile, Miami International Airport, SAP, Cisco, United Nations Foundation, Elizabeth Arden и други.
„Приемам това признание от името на цялата ни общност и то не само защото в България ПР-практиките могат успешно да се конкурират с предлаганите услуги в световен мащаб. Ние успяхме да съхраним общността си, да се обединим и да направим 7-ми юли професионален празник на специалистите в областта на комуникациите. Студенти, практици, преподаватели, представители на корпоративните, държавните, общинските, неправителствените организации, всички ние застанахме зад едни и същи принципи. И това е само поредната стъпка в развитието на професията ни. Българската ПР-общност се развива в правилната посока и всички ние работим усилено за това,” сподели Аламанов.
------
Любомир Аламанов е собственик на SiteMedia Consultancy (sitemedia.bg). В сферата на комуникациите е повече от 20 г. и е ръководил проекти за Coca-Cola, hp, Майкрософт, Теленор, Нестле, Байерсдорф, Сименс и много други. Проектите и кампаниите, в които е участвал, са спечелили повече от 100 български и международни награди. Аламанов е един от основателите на Българската асоциация на ПР-агенциите (БАПРА) и неин председател за 8 последователни години, както и сред основателите на Българската асоциация на агенциите за дигитални комуникации (БААДК) и неин пръв председател.

Няма коментари:

Публикуване на коментар