Translate

понеделник, 12 декември 2016 г.

Купуваме и продаваме имот без услугите на брокер



-При средна стойност на двустаен апартамент в София 70 000 евро, това прави спестени 2520 евро;
-Платформата осигурява правна помощ и консултация при всяка стъпка от процеса на продажба;
-Пълен контрол върху управлението на продажбата от страна на собственика на имота.
Покупката и продажбата на имот стават много по-изгодни с новостартиралата онлайн платформа Продай сам“. Тя е създадена на база утвърден и работещ международен модел – подобен вид сайтове функционират в Европа, САЩ и Канада вече повече от 15 години. Продай сам“ стартира преди броени дни, но първите клиенти на платформата вече са факт.
„Опитът ни показва, че всеки трети е склонен да продаде имота си без съдействието на брокер по недвижими имоти. Част от нашите клиенти имат недобър опит в работата с брокери и търсят алтернативно решение, други се чувстват достатъчно уверени да реализират самостоятелно сделка и да спестят ресурси. Ние сме тук, за да помогнем - срещу 6 пъти по-ниска цена клиентът получава ноу-хау и пълно съдействие, за да реализира успешна и изгодна сделка“, сподели Георги Соколов, директор „Маркетинг и продажби на „Продай сам“.
При средна стойност на двустаен апартамент в София - 70 000 евро и стандартна брокерска комисиона в размер на 3,6%, екипът на „Продай сам“ е изчислил, че клиентът ще спести сума от 2 520 евро. Платформата предлага два типа пакета, в които са включени предплатени услуги – от определянето цената на имота от лицензиран оценител до изповядването на сделката при доверен нотариус. При закупуването на пакет, клиентът получава освен това личен консултант, юристи за всички възникнали правни казуси и въпроси, както и всички необходими за реализирането на сделка документи.
Зад реализацията на проекта стои амбициозен екип от експерти в областта на недвижимите имоти, маркетинга и правото. Комбинирано, те имат повече от 50 години опит, над 300 реализирани сделки и повече от 2 000 доволни клиенти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар