Translate

четвъртък, 13 октомври 2016 г.

7-то поредно издание на „Дни на кариерата“ в София



На 13 октомври 2016 г., от 10:00 до 18:00 часа, в Интерпред - СТЦ София, ще се проведе кариерният форум „Дни на кариерата” в секторите IT, Телекомуникации и BPO.
Събитието ще събере на едно място студенти и млади специалисти с представители на 79  водещи български и международни компании, които търсят служители, с умения в областта на информационните технологии, телекомуникациите и Business Process Outsourcing (BPO).
По време на форума ще се предостави възможност за безплатни консултации за изграждане на Personal brand на младите хора, за да са по-успешни в кариерата си и ще се поощрят участниците с много награди.
През целия ден, по време на събитието, паралелно ще се провеждат практически работилници в две отделни зали. Te имат за цел да демонстрират реални бизнес процеси, да презентират особеностите на компаниите и да запознаят младежите със спецификите на предлаганите възможности за работа.
Ще се проведе и томбола с награди, осигурени от фирмите-участници, в която могат да участват всички, посетили събитието. Сред подаръците са Kindle е-reader 2016, миникомпютър Raspberry Pi 3, колонка Fresh N Rebel Rockbox, външна батерия Lenovo и много други.



Няма коментари:

Публикуване на коментар