Translate

вторник, 1 септември 2015 г.

LG Electronics с четири награди EISA



от тазгодишната церемония на европейската асоциация European Imaging and Sound Association (EISA).
Това е четвъртото поредно признание за OLED телевизорите на LG, а
G серията смартфони бе отличена за втора поредна година. Престижните награди EISA се присъждат всяка година и се определят от панел от 50 списания от 20 европейски държави, покриващи теми, свързани с мултимедията.
Продуктите се оценяват по критерии, свързани с технологии, дизайн и иновация.
4K OLED телевизорът на LG модел 65EG960V спечели в категорията за домашно кино със своя широк 65-инчов извит дисплей, който създава безкрайно контрастно съотношение и невероятно реалистични цветове за потапящо зрителско преживяване. Самоосветяващите се пиксели на телевизора пресъздават перфектно нюансите на черното и всички цветове от палитрата, а бързата степен на отговор помага за премахването на размазване при движещи се обекти, създавайки невероятно качество на картината, подобно на това в кино салон.
Победителят в категорията European Smart TV 2015-2016 е 65-инчовият PRIME UHD TV (модел 65UF950V) с webOS 2.0, който е перфектен пример за новото поколение от смарт телевизори на LG. Той е част от гамата PRIME UHD, която предлага много по-високо качество на картината от конкурентните LCD телевизори и създава по-добро потребителско преживяване. Обновената webOS 2.0 включва още полезни функции, но продължава да поддържа философията за опростеност и интуитивност на
първоначалната платформа. Опцията My Channels прави намирането на правилното съдържание възможно най-лесно и удобно.
Ключовият модел смартфон на LG G4 получи тазгодишната награда за смартфон камера European Smartphone Camera Award благодарение на мощната си 16-мегапикселова камера с OIS 2.0 и F1.8 бленда на обектива. Лазерният автоматичен фокус и блендата F1.8 дават възможност на потребителите да заснемат красиви и ясни изображения, дори и при условия на слаба осветеност. Сензорът за цветовия спектър на камерата (CSS) настройва баланса на бялото и на другите цветове, за да произведе живи изображения с висок контраст, които са с богати цветове и са невероятно реалистични. Журито на EISA също се изказа ласкаво за IPS Quantum дисплея на G4, който отличава смартфона като мощен мултимедиен инструмент.
Победителят в категорията за носими устройства European Wearable Device Award е LG Watch Urbane - елегантно носимо устройство с Android, чийто корпус е изцяло метален. Часовникът е проектиран около 1.3-инчов кръгъл OLED дисплей с резолюция 320 x 320 пиксела и плътност от 245ppi. Оборудван с процесор 1.2GHz Qualcomm Snapdragon™ 400 и 4GB памет за съхранение, Watch Urbane е носимо устройство, което изглежда като луксозен часовник, подходящ за всеки случай.

Няма коментари:

Публикуване на коментар