Translate

вторник, 13 август 2013 г.

Световноизвестните рапъри от Blackstreet разлюляха Bedroom Beach



Искат да си купят имот на родното Черноморие

Най-успешната черна банда за всички времена излезе на сцената на Bedroom Beach в Слънчев бряг на 31 юли. Шоуто им започна след полунощ, а заедно с тях се изявиха и родните звезди
Bobo & Mey. Зад пулта бяха двама от най-добрите български диджеи - BIG D и FED.
След Blackstreet черното парти на Bedroom Beach ще бъде уважено и от Truth Hurts, още една дама диджей след британката Sam Divine.
На 14 август заедно с нея идва като поддържащ диджей Prince Halim, а нашите Bobo MC и диджей FED ще ги подгряват.
Групата пристига в състав-Марк Мидълтън, Ерик Уилямс и Джереми Ханан. Още с първия им едноименен албум момчетата от американската R&B група Blackstreet правят платинени продажби благодарение на огромния успех на хита им No Diggity с участието на Dr. Dre. Триумфът на хита им No Diggity го изпраща директно в Rolling Stone and MTV: 100 Greatest Pop Songs, а групата заема 214-то място в Top 500 на поп артистите на последните 25 години.
Това е второто посещение на Blackstreet в България и първото им на родното Черноморие. И тримата амеркански изпълнители разкриват, че са очаровани от нашата страна, като особено впечатлени са останали от старите градове – Созопол и Несебър. Те споделят идеята да си купят имот за резиденция около морето, където да отдъхват всяко лято, а няколко дни преди участието си на Bedroom успяха дори да запишат няколко парчета за новия си албум, който предстои да излезе следващата година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар