Translate

четвъртък, 17 февруари 2011 г.

Безплатни прегледи за хора с акне или с проблемна кожа организира Дерматологична клиника „София”

Консултациите ще се провеждат всеки вторник от 9.00-13.00 ч. и четвъртък от 14.00-18.00 ч.от 17 февруари 2011 година, в продължение на 1 месец.
Прегледите ще се извършват само след предварително записване на телефон 02/ 472 13 56 и 0879 05 15 03, както и на място в клиниката-кв. Дървеница ул. Бели мел № 2А.
Те са изцяло посветени на навременната диагностика и лечение на проблемната и склонна към акне кожа както в младежка, така и в по-късна възраст. Записаните ще бъдат прегледани и насочени към най-подходящата за тях терапия.
Предимството на Дерматологична клиника „София” е, че пациентите могат да бъдат проследяване в продължение на много време в рамките на програмата „Дългосрочна грижа”, както и да получат комплексна дерматологична и венерологична диагностика и лечение.
Сезонът е изключително подходящ за лечение както за младите хора, страдащи от акне, така и за тези, при които са останали белези вследствие на заболяване в младежка възраст. Намалената интензивност на слънцето през зимата спомага да се проведе качествено и трайно лечение на проблемната кожа, каза д-р Росица Денчева от Дерматологична Клиника „София”.

----
www.dermasofia.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар