сряда, 21 декември 2011 г.

Храните разкриват характера ви


Според американската психоложка Ивлин Кан човек може да разбере нещо за себе си по продуктите, които са му любими.
Ако обичате диви ягоди, вие сте от хората, които обичат да анализират собствените си преживявания  и сте истинска находка за всеки психоаналитик.
Ако предпочитате ягодите- имате изтънчен вкус и постоянна нужда да си купувате красиви предмети.
Ако обичате ябълки, вие сте много упорити в постигането на целите си, но сте малко консервативни и старомодни.
Обожаващите салатата имат наистина големи музикални заложби. Зеленият лук е любимият продукт на интелигентния човек с добре развита логическа мисъл.

Морковите и спанакът, ако ги предпочитате показват, че не бива да се поддавайте на характерните за вас мрачни мисли, защото ще се превърнете в меланхолик. Ако зелето ви е любимо, както и карфилът, това значи, че с вас е истинска наслада да се спори, защото винаги отстъпвате. Не давате пари назаем и харчите разумно.
Ако обичате картофи независимо какви са: варени, пържени, печени или във вид на пюре, то силната ви страна е уравновесеността и търпимост към чуждото мнение.
Не можете без домати – това означава, че семейството е на първо място в живота ви. Ако пък любими са ви червените сладки чушки и патладжаните, вие сте целеустремени и винаги осъществявате набелязаните цели.
Ряпата е любима на хората, които са принципни и непреклонни и никой не може да ги разколебае, ако веднъж са взели категорично решение.
Любовта към сладкото е свойствена за романтичните хора, склонни да се жертват.
Ако обичате кисело, това означава, че сте изявен егоист. Соленото е вашата стихия? Това значи, че сте горда личност, която обича да тържествува в момента на победа над по-слабите.
Иска ви се да хапнете супа или да пийнее прясно мляко? Това означава, че се чувствате самотни и изоставени и имате нужда от топлинка.
Ако пък ви доставя удоволствие твърдата и студена храна, трябва да се отървете от чувството на тревога и безпокойство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар