Translate

сряда, 26 април 2023 г.

Остават 3 дни до финала на специалния фотоконкурс на Xiaomi за любители и професионалисти

Все още може да се включите в конкурса с 5 от най-добрите ви кадри
 
 
Преди около месец
Xiaomi в България обяви старта на фотоконкурса „Xiaomi търси своя фотограф“, който има за цел да открие следващия фотограф, който да се присъедини към Xiaomi Photographers’ Crew. В състава му влизат екип от четирима вдъхновяващи фотографи. Всеки от тях заема ролята и на жури в конкурса, което ще оценява кадрите в общо 4 категории - Природна фотография; Астро и нощна фотография; Портретна, лайфстайл и модна фотография; Травъл фотография.
Ако все още не сте се включили в конкурса, имате време да го направите до 28-и април /петък/. За да участвате, трябва да качите до 5 ваши кадъра в категория, заснети със смартфон, на този линк – https://contest.xiaomi-bulgaria.bg 
След като журито в състав фотографите Антон Дангов, Михаил Минков, Теди Грозданов, Живко Константинов и представител на Xiaomi за България оценят снимките, големият победител ще получи най-новия смартфон Xiaomi 13 Pro. Oстаналите трима финалисти ще получат слушалки Xiaomi Buds 3. Четиримата отличени от всички категории ще имат възможността да се включат в специален уъркшоп, по време на който ще научат повече за мобилната фотография.
Идеята за конкурса е вдъхновена от флагман серията Xiaomi 13, която е създадена съвместно с Leica. Част от нея са двата модела Xiaomi 13 и Xiaomi 13 Pro, които извеждат мобилната фотография на следващо ниво. Слоганът на тази серия „Behind the Masterpiece” превръща потребителите в истински професионалисти в това изкуство и им позволява да надхвърлят собствените си очаквания като създават невероятни шедьоври.
Xiaomi 13 Pro притежава 2 филтъра – Leica Authentic, който предлага силен контраст и класическото Leica усещане, както и Leica Vibrant за динамични кадри с умерено регулиране на яркостта и наситеността. С този флагман на Xiaomi можете да заснемате динамични кадри, портрети и най-дребни детайли, които да ви потопят в изкуството на фотографията.
Също толкова впечатляващ е и моделът Xiaomi 13. При него отново са налични двата Leica филтъра, а HyperOIS системата предлага отлична стабилизация, с която ще можете да заснемете всеки ценен момент по време на движение. Друга вълнуваща функция е Xiaomi ProFocus – тя проследява отблизо снимания обект и улавя емоциите, а специални алгоритми на камерата могат да разпознават лицата и очите не само на хора, но и на домашни любимци, птици и дори насекоми.
Ако все още ви липсва вдъхновение за кадри, с които да се включите в конкурса, посетете https://contest.xiaomi-bulgaria.bg/ и разгледайте всички възможности на най-новите смартфони от серията Xiaomi 13.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар