Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни
аромати с новите епизоди на едно от любимите предавания на българските
кулинарни ентусиасти – „Бон Апети“. То ще се излъчва премиерно от 24.04,
всеки делничен ден от 11:30 часа по 24Kitchen.
В седми сезон на поредицата харизматичните водещи Лора и Стоян отново
ще зарадват зрителите на 24Kitchen с интересни рецепти, нови вкусове, полезни
съвети, готварски техники и стабилна доза добро настроение.
До голяма степен рецептите им са повлияни от кулинарните традиции на
балканските народи. Те са хем познати, хем различни, много близки и в същото
време заинтригуващо разнообразни. Талантливото кулинарно дуо предразполага
зрителите да се чувстват уютно, като у дома си, но същевременно ги повежда на
вълнуващо кулинарно пътешествие, в което винаги да откриват нещо ново и
непознато.
И този път Лора и Стоян отделят внимание на ястия от българската кухня,
на стари семейни рецепти и позабравени продукти и вкусове, които си струва да
бъдат запазени. Последният, 20-и епизод, е изключително специален, тъй като
„Бон Апети“ ще сбъдне една много съкровена мечта.
Във всеки един от двадесетте епизода Лора и Стоян представят по три
рецепти, които, без задължително да са съчетани като меню, следват неговата
логика. Първата обикновено е салата, предястие или супа, втората – основно, а
третата – десерт или пък солено тестено изделие.
Освен това, за да бъдат максимално полезни на хората, които ги гледат,
рецептите им са подходящи за най-различни поводи и ситуации, в които всеки
попада. Много често нямаме време за готвене и търсим някакви хитри идеи за
аламинути, за да сервираме на семейната трапеза вкусно домашно ястие. Друг път
искаме да приготвим нещо, без да пазаруваме специално, с продукти, които
обикновено се намират във всеки дом. Когато наближат празници пък, имаме нужда
от някоя по-специална рецепта.
Така епизод след епизод, с лекота и много усмивки, Лора и Стоян
вдъхновяват зрителите за нови кулинарни експерименти, провокират въображението
и подтикват хората да готвят вкъщи, защото няма нищо по-хубаво от домашно
приготвената храна.
Няма коментари:
Публикуване на коментар