Translate

понеделник, 10 октомври 2022 г.

„Паячето Лукас“ по Boomerang

Поредицата е част от програмния блок на Cartoonito

 

 

Автор на продукцията е Джошуа Слайс. Той се вдъхновява за образа на малкото паяче от 4-годишния си племенник, Лукас. Анимационният герой има ентусиазма и любопитството на дете в предучилищна възраст и постоянно измисля весели песнички, които си пее по време на поредното си приключение.

Най-добрият приятел на Лукас е мушичката Финдли. Той е истински акробат във въздуха. Често му се случва първо да действа, а после да мисли. В премиерния епизод намира апетитно ухаещи сладки, но се оказва, че са все още твърде горещи. Дали това ще му попречи да си опита от тях? Лукас и Финдли откриват света заедно с малкия  булдог – Авокадо, симпатичния хамелеон – Боуди, пчеличката Мейзи и останалите им приятели.

Премиерата на „Паячето Лукас“ бе на 3 октомври. Като предаването ще продължи да се излъчва всеки ден от 14.30 ч. по Boomerang.

Освен „Паячето Лукас”, в групата на Cartoonito ще се излъчват и други:

  • „Томас и приятели” -  където главният герой Томас и неговите приятели, Пърси, Кана и Ния, ежедневно се впускат в приключения, в които успехът идва, благодарение на тяхната съпричастност, отборна игра, добри дела и уважение към другите. В един от новите епизоди идва голяма буря и всички локомотиви трябва да доставят седмичните си пратки в рамките на деня, но един от тях има повреда. Приятелите разбират, че и най-малкият в екипа има важна роля, без която общата задача не може да бъде завършена. Премиерните епизоди ще бъдат излъчени от 17 октомври от 14.00 часа.
  • "Шап-Шап и шапчовците"- поредица, която разказва за приключенията на главния герой Шап-Шап и неговите приятели - Лилит и Шеп. Те живеят в Шаптън, град, скрит в горските храсталаци. Те са деца и изследват растителния свят с присъщите за възрастта им любопитство и ентусиазъм. Под наблюдението на учителите си те научават за своята история, откриват стойността на взаимната подкрепа и се учат да приемат другите, такива каквито са.
  • „Малките шантави рисунки“ - в които Бъгс Бъни, Дафи Дък, Туити и останалите от бандата са все още малчугани. Те предизвикват още повече каши, отколкото в другите версии на „Шантави рисунки”. Но всички детски игри завършват добре, защото грижовна баба бди над тях.

Детските предавания в групата на Cartoonito могат да бъдат гледани всеки ден от 9.00 до 15.00 ч. по Boomerang.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар