Translate

понеделник, 10 октомври 2022 г.

24Kitchen - Голямото кулинарно приключение на Лен и Ейнсли, сезон 1


Премиера: 12 октомври 2022 г. от 14:00 ч.

Излъчване: Всеки делничен ден от 14:00 ч.

 

 

Звездата от „Strictly Come Dancing" Лен Гудман обича да се храни – но храната, която обича, е добра,
старомодна, каквато е приготвяла неговата баба.

Докато през последните няколко десетилетия вкусовете на останалата част от страната бързо се обогатяват, разширяват и приемат вълнуващи нови аромати, рецепти и техники на готвене, вкусовете на Лен остават твърдо в царството на миналото.

В тази закачлива поредица Лен трябва да събуди старомодните си вкусови рецептори, но изборът е толкова голям, че той не знае откъде да започне... Тук се включва симпатичният Ейнсли. Той ще бъде водач и наставник на Лен, който се отправя на кулинарно пътешествие из Великобритания. Двамата приятели ще пътуват със специален микробус за улична храна, за да открият вкусотиите, които Лен е пропуснал да опита.

Заедно Лен и Ейнсли ще търсят най-живописните мултикултурни общности във Великобритания, където ще се срещнат с всички – от ресторантьори до улични търговци на храна, за да открият най-любимите им ястия.

Всеки епизод е посветен на различен район, а поредицата ще бъде изпълнена с увлекателна информация за храната и социалната история на тези оживени места.

Във всеки епизод Ейнсли ще приготвя рецепта, вдъхновена от пътуването. Той е твърдо решен да замени някои от познатите на Лен основни продукти с нови храни, а готовото ястие се сервира не само на Лен, но и на нетърпеливи странични наблюдатели.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар