Translate

понеделник, 10 октомври 2022 г.

24Kitchen - В кухнята на шеф Марк Мориарти, сезон 2

Премиера: 6 октомври 2022 г. от 13:00 ч.

Излъчване: Всеки четвъртък от 13:00 ч

 

 

Присъединете се към топ готвача Марк, който представя нова колекция от рецепти в втори сезон на „В кухнята на шеф Марк Мориарти“. Тази поредица се фокусира върху техниките и съветите, които ще са ви необходими, за да овладеете основни рецепти у дома, във вашата кухня. Въпреки че е многократно награждаван готвач с всички необходими качества, Марк Мориарти обича да приготвя прости и полезни ястия, когато не е на работа и не е в бялата си униформа. Тази поредица има за цел да вдъхнови и насърчи всеки домашен готвач да усвои правилно основите на готварството. Марк ще сподели професионалния си опит в кухнята – от уменията за работа с ножове и месарството, до това как да се справим с яйцата и рибата.

След първата си телевизионна поредица през 2019 г. Марк получава признание благодарение на своя симплистичен и професионален, но същевременно земен подход към готвенето. Мислете за предаването като урок от готвач със звезда на Мишлен по приготвяне на любимите ви ястия в домашна обстановка. Предварителните нагласи остават настрана, като, разбира се, можете да очаквате от Марк да издигне ястията ви на следващото ниво с предложенията си за поднасяне и техниките, с които да впечатлите.

Всеки епизод е посветен на три ключови рецепти, които Марк ще претвори, като ще разкаже подробно за всяка стъпка, с помощта на ненадминатите си познания за съставките и методите. Във всеки епизод той ще създава три ключови ястия – бързо основно/обяд, предназначено за натоварени дни, по-сложно основно ястие и десерти по ресторантски стандарт.

Рецептите, включени в тази поредица, включват класическа карбонара, сандвич с пържен морски дявол по южняшки, солени карамелени кремчета с фъстъци и череши, гъби с пармезан и шоколадови фондани.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар