Translate

сряда, 19 май 2021 г.

Heineken 0.0 вдъхновява различното работно място

Брандът изгражда инсталация за работа на открито, достъпна чрез регистрация до 30 юни

 

 

Heineken 0.0 изражда специална инсталация, обособяваща единично работно място, с цел да направи
работната атмосфера по
-вдъхновяваща и разнообразна. Новото кътче, носещо съобщението „Работа по твой вкус“, е достъпно от 17 май на 2 последователни локации в гр. София, като предлага всичко необходимо за работа от разстояние – приятна атмосфера на открито, безплатна Wi-Fi мрежа и превъзходния вкус на Heineken 0.0. За да се възползват от изнесения офис, потребителите трябва да запазят своя час през платформата https://www.heineken.com/bg/bg/workstations. Използването на инсталацията на Heineken 0.0 е напълно безплатно за всички желаещи да сменят дома или офиса с различна работна среда. Всеки запазил място ще има възможността да се наслади и на удоволствието да изпие няколко бутилки Heineken 0.0 като комплимент по време на работния процес, доказвайки, че Heineken 0.0 е перфектният избор за консумация на любимия бирен вкус навсякъде и по всяко време без притесненията от ефекта на алкохола. Поради големия интерес към активността, още преди нейния старт, всички свободни часове бяха изчерпени в рамките на броени дни. За да бъде удовлетворено желанието за работа на открито, кампанията е удължена с 2 седмици - до 30 юни.

„Последната година и половина наложи нови правила на работните процеси. Много хора превърнаха дома в офис, а други промениха своите обичайни офис пространства, съобразно спазването на мерките за общата безопасност. Решихме да покажем, че работата не се ограничава до рамките на дома или офиса и да докажем, че и при текущата обстановка креативността на работното място е гъвкаво, толкова колкото сме самите ние. С Heineken 0.0 Workstation искахме да предоставим възможност за един различен изнесен офис на всеки, който има нужда от разнообразие, като осигурим всичко необходимо за спокоен и творчески работен процес“, коментира Алекс Средов, бранд мениджър Heineken за България.

С оглед спазването на противоепидемичните мерки, инсталацията предоставя 1 място в слот от 2 ч. и 30 мин., в който работещите да могат да се насладят на приятна работна атмосфера в едно иновативно дизайнерско работно място. Създадено да вдъхновява и внася разнообразие и забавление в работния процес, новият формат на работно пространство предлага качествено Heineken безалкохолно пиво с 0.0% алкохол в допълнение на задължителните офис удобства и приятна обстановка. От 17 до 30 май чрез платформата ще могат да се запазят часове за инсталацията, позиционирана на територията на Taste Place до метростанция Витоша, а от 1 до 30 юни – на Once Upon a time Biblioteka на бул. Васил Левски 88 /зад Национална библиотека

Св.св Кирил и Методий/.

Heineken 0.0 Workstation е естествено продължение на изнесения Heineken 0.0 офис през месец април в модерното пространство kitchen 59, където предприемачи, специалисти и хора със свободни професии успяха да се откъснат от обичайната работна атмосфера и се насладиха на специално гурме меню, във вкусова комбинация с Heineken 0.0. Поради огромния интерес от първите издания се очаква инсталацията да посети и друг голям град в страната на есен.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар