Translate

вторник, 18 май 2021 г.

Стоян Радев отмъщава на Пенко Господинов заради Анастасия Лютова в „Белези“

Иво Аръков и Вера Йорданова в основата на разпадането на семейство Дерменджиеви

 

 

Историята на сестрите Вера /Вера Йорданова/ и Надежда /Анастасия Лютова/, която даде началото на пролетния ТВ сезон на bTV, вече е към своя край. Снощи борбата на двете жени за любов, признание и място в сърцата на близките им хора и в обществото навлезе в своя финален етап. Истината най-после ще излезе наяве, а първите реакции от нея ще бъдат повече от изненадващи за зрителите.

Надежда допусна грешка да каже на Радост /Климентина Фърцова/ само част от истината за родителите ѝ в опит да спаси отношенията си с момичето, което е отгледала. Това накара момичето да търси други пътища към миналото си, но в крайна сметка завърши с първа емоционална среща между нея и родителите й. Радостта се оказва кратка, защото завладеният от любов и ревност Веселин /Стоян Радев/ се намеси отново по неочакван начин. Този път обект на неговото внимание бе Боян /Пенко Господинов/.

Винаги оцеляващата в бури Вера Дерменджиева задейства своя ответен удар във войната с журналистката Ана /Виттория Николова/, но ще ѝ се наложи да се справи с Мария /Ирен Кривошиева/, която вече е научила истината за детето на сина си. Ана решава да не публикува последното разкритие, до което е достигнала, но го споделя на Стоян /Валентин Ганев/. Той има и друг проблем - фатален инцидент в строителната фирма, причинен от некомпетентното ръководство на Никола /Иво Аръков/. Събитията в семейството Дерменджиеви предизвикват сериозен стрес у Стоян, чийто живот се оказва в ръцете на д-р Боян Петров.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар