Translate

сряда, 19 май 2021 г.

24Kitchen - Мери Бери – любими рецепти

Премиера: 21 май 2021 г. от 12:00 ч.

Излъчване: Всеки делничен ден от 12:00 ч.

 

 

Обичаната и ценена из цяла Великобритания Мери Бери с радост ни представя някои от 

най-вдъхновяващите си ястия. Тя ни показва как да ги приготвяме и споделя своите изключителни знания, натрупани благодарение на повече от 50 години опит. В осем възхитителни епизода Мери изследва местата и храната, които обича най-много – от морския бряг, провинцията и фермерските пазари, до билковите и зеленчукови градини, и любимия ѝ дом.

Мери се връща към моментите от миналото си, които са я накарали да се влюби в готвенето - наслаждава се на един от най-старите магазини за сладолед в страната, лови скариди по крайбрежието, отдава се на речен риболов, изследва нови начини за отглеждане и продажба на продукти, свързва се отново със стари приятели, които споделят нейния подход, и нови, които отглеждат продукти на градските покриви.

Между тези приключения Мери се завръща в кухнята си, където се чувства истински у дома. Във всеки епизод тя приготвя пет апетитни рецепти, всички направени само с няколко прости, достъпни съставки.

Но най-голямата радост от тази поредица е уникалното присъствие и способността на Мери да покаже „как се прави“.  Тя ни представя ястия, които зрителите могат да пресъздадат у дома, а вкусният резултат ще допадне на всички!

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар