Translate

вторник, 17 март 2020 г.

Ивелина и Святослав се разделиха с приключението „Един за друг“



Поредната отпаднала двойка от любовното предизвикателство „Един за друг“ е  Святослав и Ивелина. Миналата седмица те бяха на крачка от отпадане, но успяха да се спасят благодарение на по-добрия си резултат в генералното класиране. Тази седмица обаче всички останали участници бяха единодушни и участието на Святослав и Ивелина в надпреварата приключи, като те загубиха спечелените до този момент 13 900 лв. Това решение подсигури на другата застрашена двойка – Мартин и Анселита възможността да докажат, че са „Един за друг“.
„Донякъде очаквахме никой да не ни подкрепи. По време на елиминациите някои от останалите коментираха, че сме силна двойка и ще им попречим по пътя към победата. Мислим, че стратегията ни за залагане на цялата оставаща сума може тази седмица да не проработи, но е опасна и все някога ще проработи. Ако днес не бяхме отпаднали, имаше много голяма вероятност да се изстреляме на първо място и да започнем да елиминираме. Това предаване е уникално! Игрите са уникални! Дори успяхме да преборим някои от страховете си“, изключително развълнувани споделиха Святослав и Ивелина след като стана ясно, че напускат предаването.
„Анселита и Мартин се спасиха от елиминации, но занапред трябва да играят така, че повече да не застрашават оставането си в играта“ коментира водещият Емил Чолаков, като напомни, че именно те имат правото да разпределят настаняването по стаите във вилата. Младата двойка прецени да не се възползва от това право и да не „определя съдби“. 
Святослав и Ивелина бяха специални гости в предаването „На Кафе“ на 16 март, където разказаха повече за участието си в предаването.
Следващите интересни предизвикателства пред оставащите двойки са в събота и неделя,  21 и 22 март, от 20:00 ч. по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар